Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele A. F.

je zajímavé, že všechny říkáte své názory a ten můj vám vadí, vy dámy! Je to fuj, to je můj názor a přestaňte mě poučovat, jsem už velká holka. Vaše kuchařské umění nebude až tak super, zahlcujete to tady blívajzy. :-(( To nejsou Top recepty, ale patlaniny. Ani se sem nehodlám dále dívat, J. Remková zásadně nesnáší kritiku, paní dokonalá, a já nemám zájem číst vaše bláboly. Naštěstí jsou jiné skvělé weby.

Nápadité, originální, vyzkouším.:yes:

S recepty Babici mám problém, jeho vaření je někdy až fuj, styl a dovednost skončily někde před 25 lety, gastronomie je úplně někde jinde. Tento recept má i k napodobenině čínského jídla velmi daleko.:-((

Já nepoužívám utěrku, ale z IKEA takovou pokličku proti stříkání omastku.Je to placaté, drátěné. Protože jí na ten účel nemám, používám jí pro kornoutky.A jde to výborně a rychle. V Praze jsou obdélníkové oplatky normálně k dostání v Kauflandu, jinak v Makru.
Pro autorku:yes:

To bych neřekla, jak složitě se dají dělat bramb. knedlíky. Mouku sypu od oka, ale spíše 300 gr na 1 kg brambor, 1 plnou lžíci škrobu, sůl, zpracuji a vařím 18 min. Ocet dávám jen tehdy, jsou-li brambory "nové", pak není třeba. Vyndám knedlíky, potřu olejem, nač je půlit, když je chci uchovat třeba na později? Ani v obchodech je neprodávají půlené. A výborné je uvařit knedlíky v parním hrnci.:-)

Moje maminka toto cukroví dělala před 20 lety,protože je krásně vyfouknuté a mnohem jednodušší než Podvodnice/těsto, které kyne pod vodou, chuťově velmi podobné/. Já jsem se vždycky jen zhrozila co do Šlehačkové cukroví dává, rozstrouhaná Omega a šlehačka, to mi připadalo děsivé. Děti, již dávno dospělé, to ale milují.
Vyvaluji plát cca 4 mm pod mikrotenem, vespodu i nahoře, nepodsypávám moukou. :-)

Recept: Snídaně
my to děláme s chlebem a i k večeři, se zelenovým salátem to úplně stačí.:-)

Já je stejně dlouhou dobu namáčím do čokolády, obě půlky.