Maris: to je škoa, že nevěříš, já to mohu dokázat, naskenuji recept, který jsem dávala do časopisů, protože je totožný i fotkou, kterou jsem dávala sem,na stejném talíři, stejná slova v receptu. A mohu to sem vložit. Jenže ONI to nedovolí.Je to stejně zbytečné, já už sem recepty od té doby, co jsem to zjistila, nedávám a dávat nebudu.
Já jsem z oboru, i když ne profi kuchařka, ale kalkulantka, MUSÍM vědět, co se k sobě hodí a co ne, za to jsem placená, a to, co provádí s jídly Babica, je normální hnus a deklasování kuchařského umění! Machr je Pohlreich, to řekne každý pořádný kuchař. Škoda, že se sem nesmí psát pravda, ani svůj názor, honem všichni protestují. A recept na Dámu? Proč bych ho tam nedala, když napíši zdroj původu? Tymián - to suché koření je naprosto jiné chuti, než čerstvý, dokud jsem nevyzkoušela, nevěřila jsem, dříve jsem ho nikam nepoužívala, od doby, co mám svůj čerstvý, dělám s ním i jiná jídla.
Jenže to není Babicovo kuře, to už jsem četla před 5lety v časopisech, akorát tam nebylo provensálské koření a majoránka, takové koření společně vůbec nejde. Byl tam čerstvý tymián a česnek. To ovšem prodavač a půjčovatel lyží změnil, aby to tak nebilo do očí, že vykrádá recepty. Já sama jsem tento recept vložila na Dámu asi před 1,5 rokem.
Víte, že toto jídlo je staré 35 let? Tenkrát ho zveřejnil jeho autor, a to byl p. J. Vozobule, tehdy redaktor Mladého světa. Vyšlo to v kuchařce "Péťa vařič" a bylo tam ještě spoustu dobrých receptů.
Tuto bábovku znám 30 let, ale recept je - všeho po 250gr, 4 vejce a 1 pr.do peč. Mléko tam nepatřilo. Žádný sníh, vše smíchat vařečkou a upéct. U vás měpřekvapilo to velké množství mouky, proto asi musíte přidávat mléko.
1 2 3 Další