Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele alenaaa

Maris: to je škoa, že nevěříš, já to mohu dokázat, naskenuji recept, který jsem dávala do časopisů, protože je totožný i fotkou, kterou jsem dávala sem,na stejném talíři, stejná slova v receptu. A mohu to sem vložit. Jenže ONI to nedovolí.Je to stejně zbytečné, já už sem recepty od té doby, co jsem to zjistila, nedávám a dávat nebudu.

Nevím, co na tom není k pochopení? Dívka měla nápad a nepotřebuje k němu hodiné pečení. Zrsko 1111, bezva!!!:-)

recept děláme již několik let, ale žampiony nám tam nějak nevyhovovaly, jinak je to výborné.

Nejsem kuchařka, ale kalkulantka, jest-li víte, co to je?! A vaše hodnocení mi rozhodně nebere nervy.

Já jsem z oboru, i když ne profi kuchařka, ale kalkulantka, MUSÍM vědět, co se k sobě hodí a co ne, za to jsem placená, a to, co provádí s jídly Babica, je normální hnus a deklasování kuchařského umění! Machr je Pohlreich, to řekne každý pořádný kuchař. Škoda, že se sem nesmí psát pravda, ani svůj názor, honem všichni protestují. A recept na Dámu? Proč bych ho tam nedala, když napíši zdroj původu? Tymián - to suché koření je naprosto jiné chuti, než čerstvý, dokud jsem nevyzkoušela, nevěřila jsem, dříve jsem ho nikam nepoužívala, od doby, co mám svůj čerstvý, dělám s ním i jiná jídla.

Jenže to není Babicovo kuře, to už jsem četla před 5lety v časopisech, akorát tam nebylo provensálské koření a majoránka, takové koření společně vůbec nejde. Byl tam čerstvý tymián a česnek. To ovšem prodavač a půjčovatel lyží změnil, aby to tak nebilo do očí, že vykrádá recepty. Já sama jsem tento recept vložila na Dámu asi před 1,5 rokem.:no:

Je tam moc smažení. To není úplně to nejlepší.:-S

dobré, Zavadilka z Berouna?

Víte, že toto jídlo je staré 35 let? Tenkrát ho zveřejnil jeho autor, a to byl p. J. Vozobule, tehdy redaktor Mladého světa. Vyšlo to v kuchařce "Péťa vařič" a bylo tam ještě spoustu dobrých receptů.:yes:

Tuto bábovku znám 30 let, ale recept je - všeho po 250gr, 4 vejce a 1 pr.do peč. Mléko tam nepatřilo. Žádný sníh, vše smíchat vařečkou a upéct. U vás měpřekvapilo to velké množství mouky, proto asi musíte přidávat mléko.

tak jo, je to doplněné

jednoduché, je to nápad na vyzkoušení:-p.

proč husí játra? ani trošku to nemá podobnou chuť.:-S:no:

Naposledy jste si prohlédli