Štika pečená s bylinkami

Suroviny

4 porce štiky
sůl
kmín
3 lžíce posekaných čerstvých bylinek:
hladkolistá petrželka
čerstvá šalvěj
čerstvá saturejka
čerstvý tymián
trochu bílého vína na podlití
máslo

Postup přípravy receptu

  1. Porce štiky osolíme, posypeme kmínem a směsí bylinek a vložíme na rozpuštěné máslo do zapékací nádoby (použila jsem remosku).

  2. Pečeme asi 30-35 minut, v průběhu podlijeme bílým vínem a povrch ryby poléváme výpekem.

  3. Na pánvi by rybka trvala kratší dobu, ale já jsem chtěla, aby měla hezky upečenou kůžičku.

Komentáře k receptu Štika pečená s bylinkami

  • zizala zizala(autorka receptu)

    mimosa: Díky moc za vyzkoušení a hezkou fotku :-K:-K

    Odpovědět

  • mimosa mimosa

    Dnes upečená,snědená a chutnalo.:yes::-v jednoduchosti je krása.Z bylinek jsem použila petržel,celerovou nať a tymián,samozřejmě kmín a sůl.

    Odpovědět

  • Anna Kocikova Anna Kocikova

    Pochutnala bych si:-K:-p:yes:

    Odpovědět

  • Patricie Patricie

    :-KKásné , jednoduché:yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • tejaja tejaja(moderátorka)

    Valika: Neviem, kde je to "u vás", ale u nás je to tak, že dostanem rybičky aj s kožou aj bez kože. A ak chcem z tej s kožou dať tú kožu preč, tak mi ju dajú, ak nechcem, tak mi ju nedajú. Ono na prípravu niektorých jedál je tá koža nevyhnutná. A prečo by nebola na jedenie? Z hydiny sa tiež koža konzumuje, nie? ;-)

    Odpovědět

  • zizala zizala(autorka receptu)

    Valika: Zákazníci asi nevědí, že je velice chutná :-) U nás v rybárně se zeptají, zda kůži stáhnout nebo nechat ;-) Ono to záleží taky na druhu úpravy :-p


    Děkuju všem za milé komentáře :-):-K

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    U nás se naopak vypečená rybí kůžička má za pochoutku

    Odpovědět

  • Valika Valika(neregistrovaná)

    U nás to (kožu) v obchode automaticky stiahnu.
    To je tu úplne samozrejmé.

    Odpovědět

  • casino casino

    zizala:
    Některé baby jsou všechny stejné:-))
    My se s paní casinovou doplňujeme... Jí ještě, zaplať pámbů, nedošlo oč se ochuzuje, když ty vypečené rybí kožuchy lifruje na můj talíř:-))

    Odpovědět

  • hanahcotton hanahcotton

    :yes::yes: krásný recept...a kůži taky nestahuji....;-)

    Odpovědět

  • zizala zizala(autorka receptu)

    Valika: :-O A proč by nebyla na jídlo??? Naopak. Rybí kůže vypečená dokřupava je velice chutná ;-) A štika má kůži jemnou, netučnou :-p

    Odpovědět

  • maiva maiva

    To je parádní rybka:-p:-p+:yes:vydařený oběd:-D

    Odpovědět

  • Valika Valika(neregistrovaná)

    Preco tú kožu nestiahnete? To predsa nie je na jedenie...

    Odpovědět

  • maris maris

    Krásná úprava rybky;-):-p:yes::yes:

    Odpovědět

  • Colombo65 Colombo65

    ... štika je výborná ;-);-);-)

    Odpovědět

Předchozí 1 2

Tématické fráze: pečená štika pečená štika nejlepší recept stika recept pečená štika na másle recept pečená štika recept na pečenou štiku nejlepší recept na štiku pecena stika recept úprava štiky nejlepší recepty na štiku pečená štika recepty jak upravit stiku štíka recepty štika pečená recept na štiku top recepty recepty ze štiky recept štika recept na štiku recepty pečená štika mořská štika hejk recepty