Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele AnetaT

Vere Iconica: Dobrý den, děkuji za reakci. Ano máte pravdu, solení je záludné a načasování zásadní, každý kuchař má své osvědčené triky. Já mám dobrou zkušenost s tím, že když se maso osolí jen zlehka a dá brzy na pánev, nestihne pustit vodu a zároveň je pak chuťově rovnoměrně prosolené. A vývar je vždy chuťově lepší volbou 👌Ať se vaření daří. 🙂

bobnak: Dobrý den, děkuji za reakci a i tip na vylepšení 🙂

Capri1412: Dobrý večer, děkuji za komentář. Samozřejmě redukce jako přirozené zahuštění omáčky je ideální, nicméně někdy nás tlačí čas, chceme hustou omáčku a zahuštění moukou nebo škrobem je jistotou, jak mít rychle hustou omáčku, a to i ve větším množství. Jak děláte šťávu k masu vy? Pěkný večer 🙂

jitk.neubauerova@seznam.cz: To mám radost, děkuji 😊

cvrky: Dobrý den, děkujeme za reakci. Máte pravdu, že dříve se do tradičního znojemského nálevu Deko nedávalo, nicméně dnes se dává poměrně často, protože je to jednodušší a chuťově to nezkazí ani začátečník. A díky za dobrou zkušenost bez zavařování s použitím Deka. Mnozí to tak dělají, u nás je následné zavaření jistota, že můžeme dlouhodobě skladovat bez újmy. :)

Jupiterix: Dobrý večer, děkujeme za reakci :) Samozřejmě své osvědčené postupy neměňte - horkou vodou začne guláš alespoň dříve probublávat. Ať se vaření vydaří :)

Nadja: Dobrý večer, děkujeme za komentář. Správně by měl mít buřtguláš hustotu "tak akorát", nicméně někdo má rád hodně hustý buřtguláš, někdo zase o něco řidší. Jakou hustotu preferujete vy? :)

Kenamez: Dobrý večer, děkujeme za reakci. :) Postup na smažený sýr z horkovzdušné fritézy máme pouze popsaný, v tuto chvíli zatím bez videoreceptu. Podrobnější postup přípravy krok za krokem si můžete přečíst v našem dalším článku: . Ať se příprava této dobroty vydaří :)

Honza.Arbiter: Dobrý den, děkujeme za komentář (i mírně zábavný), který bude jistě nápomocný pro další pekaře. :) Nejlépe se tvarohová náplň zahušťuje pudinkem a to ideálně Créme Olé, který není potřeba vařit. Místo něj můžete použít obyčejný pudink, nebo bramborový i kukuřičný škrob. Má babička vždy úspěšně zahušťovala dětskou krupicí. Doufám, že pečení tvarohových buchet nepověsíte na hřebík a určitě se příště povedou. :)

Dobrý den, moc děkuji za komentáře. Ve videonávodu je chyba, která bude brzy opravena. Brambory je dobré péct na 200 stupňů přibližně 30 minut, hezky se zatáhnou a udělají kůrku. Ať se pečení daří :-K

bofinka: Dobrý den, děkujeme za upřesnění. :)

Výborné <3👌 moc děkuji za inspiraci :-K

Ahramat: To nás mrzí. Děkujeme za upozornění, opraveno a příště se jistě podaří. :)

Jsou výborné, děkuju moc za inspiraci :-K Manžel dokonce říkal, že jsou lepší než masové karbanátky :-D!

Děkuju moc! :-K