Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele chillator

Vynikající bábovka. Hledala jsem recept na klasickou bábovku, která by byla vláčná a ne suchá, a tahle to splňuje dokonale. Skvělá konzistence, rodina si pochutnala a za chvilku se po bábovce zaprášilo.

Skvělý recept, moc děkuji. Potěšil mě i manžela a určitě se k němu vrátíme. Jen bych chtěla upozornit, jak už tu někdo podotknul, že tam chybí informace, v jaké fázi se přidává olej. :)

My ještě doma používáme rýžový ocet čili mirin. Hodí se k zelenině v téměř jakémkoliv stavu (polévky, saláty, zprudka osmahlé zeleninové směsi...), je výborný na dochucení rýže či k mořským plodům. Akorát že je typický pro japonskou kuchyni, tak není tolik známý.

Moc děkuji. Tenhle recept se výborně osvědčil a rádi se k němu vracíme. :)

Naposledy jste si prohlédli