Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pomalu pečená kližka na Moravance

Kousky hovězí kližky, pomalounku pečené na směsi sladkokyselé zeleniny se doslova rozpadají, jak jsou křehoučké. Červené víno omáčku ještě dochutí a v kombinaci se sametově jemnou bramborovou kaší bude požitek z jídla dokonalý.

Hodnocení receptu je 4,3 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 240 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 210 min

240 min (30 min příprava + 210 min tepelná úprava)

13. 4. 2021 15:56

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Nutriční hodnoty

Energie6 748 kJ / 1 613 kcal
Bílkoviny182,19 g
Tuky43,78 g
Vláknina63,01 g
Cholesterol 411 mg
Sodík 3,19 g
Sůl7,70 g
Sacharidy61,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mika59 mika59

23. 4. 2021 10:49

Jaromira18: ;-) Marie Svarcova: ;-) Děkuji vám..:-K:-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

23. 4. 2021 07:32

:yes::yes::yes: Skvělý recept i fotečka<3 také miluji br kaši v téhle kombinaci :-K

Jaromira18 Jaromira18

15. 4. 2021 13:19

:yes:

mika59 mika59

14. 4. 2021 23:34

Eja57: Jo i já kaši tlačím všude..:-) A díky..:-K

Eja57 Eja57

14. 4. 2021 19:24

Och...to bude taaak dobrý...jeste s tou kaší::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: kližka hovězí, moravanka, cibule, mrkev, celer, víno červené, paprika sušená sladká, sádlo, vývar masový, mouka hladká, koření nové koření, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Pomalu pečená kližka na Moravance

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pJRm