Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pomalu pečená kližka na Moravance

Kousky hovězí kližky, pomalounku pečené na směsi sladkokyselé zeleniny se doslova rozpadají, jak jsou křehoučké. Červené víno omáčku ještě dochutí a v kombinaci se sametově jemnou bramborovou kaší bude požitek z jídla dokonalý.

Hodnocení receptu je 4,2 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 240 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 210 min

240 min (30 min příprava + 210 min tepelná úprava)

13. 4. 2021 14:56

Suroviny pro 1

1

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 748 kJ / 1 613 kcal
Bílkoviny182,19 g
Tuky43,78 g
Vláknina63,01 g
Cholesterol 411 mg
Sodík 3,19 g
Sůl7,70 g
Sacharidy61,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mika59 mika59

23. 4. 2021 09:49

Jaromira18: ;-) Marie Svarcova: ;-) Děkuji vám..:-K:-K

Marie Svarcova

23. 4. 2021 06:32

:yes::yes::yes: Skvělý recept i fotečka<3 také miluji br kaši v téhle kombinaci :-K

Jaromira18 Jaromira18

15. 4. 2021 12:19

:yes:

mika59 mika59

14. 4. 2021 22:34

Eja57: Jo i já kaši tlačím všude..:-) A díky..:-K

Eja57 Eja57

14. 4. 2021 18:24

Och...to bude taaak dobrý...jeste s tou kaší::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše edice

Zvýhodněné balíčky

Koupit

Marie

Další recepty

Suroviny: kližka hovězí, moravanka, cibule, mrkev, celer, víno červené, paprika sušená sladká, sádlo, vývar masový, mouka hladká, koření nové koření, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Pomalu pečená kližka na Moravance

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pJRm