Mi kdysi známá prozradila výrobní tajemství tohoto fajn jídla v jejich Mléčné jídelně a přidávají tam nejen strouhanku, ale i na špičku nože sody. Aby to krásně nabobtnalo, ale jen trochu, jinak je cítit.
Já tenkrát bral cca 3500.-Kčs čistého, ale čert to vem. K věci:
Já tam přidávám ještě špetku jedlé sody, ale jen špetku. Pak to krásně nabobtná a není to jen placka. Tohleto sladké tajemství mi kdysi prozradili ve výrobně lahůdek a funguje.
Radim:
Nepripalila se mi taky.
Dal jsem 1/2kg ryze, 3/4 l mleka, cukr a spetku soli do elektrickeho papiňáku, zavrel, nastavil na rezim RYZE a bylo to. Papinak automaticky za 10 minut vypl. Ja si na to vzpomenul za 1/2 hodiny, otevrel, ochutnal, pristavil nejvetsi talir a bylo. Protoze ve spizi mimo klobasy a rum nic zbytecneho nenechavam a klobasy do sladke ryze se mi nezdaly, rozmixoval jsem orechy od vanoc, posypal a az mi usi stříhaly, jak to bylo dobre.
Nic namahaveho, rychle a dobre. Nepripalilo se asi proto, ze ten papinak ma v sobe teflonovou nadobu.
Ja nevim ze se tim kazdy tak patla - 24dkg ryze, 18,5dkg cukru...
Já tam přidávám ještě špetku jedlé sody, ale jen špetku. Pak to krásně nabobtná a není to jen placka. Tohleto sladké tajemství mi kdysi prozradili ve výrobně lahůdek a funguje.
Nepripalila se mi taky.
Dal jsem 1/2kg ryze, 3/4 l mleka, cukr a spetku soli do elektrickeho papiňáku, zavrel, nastavil na rezim RYZE a bylo to. Papinak automaticky za 10 minut vypl. Ja si na to vzpomenul za 1/2 hodiny, otevrel, ochutnal, pristavil nejvetsi talir a bylo. Protoze ve spizi mimo klobasy a rum nic zbytecneho nenechavam a klobasy do sladke ryze se mi nezdaly, rozmixoval jsem orechy od vanoc, posypal a az mi usi stříhaly, jak to bylo dobre.
Nic namahaveho, rychle a dobre. Nepripalilo se asi proto, ze ten papinak ma v sobe teflonovou nadobu.
Ja nevim ze se tim kazdy tak patla - 24dkg ryze, 18,5dkg cukru...