Komentáře uživatele eLko.
eLko.
26. 9. 2021 21:26
Recept:
Punčové řezy jako z cukrárny
cathleen: Tak to by mě zajímalo, která vyučená cukrářka dělá polevu ze solamylu.
Ani vyučená cukrářka není známkou kvality, bohužel vím, co za experty vyleze z takové školy a měla jsem mnohokrát čest ty jejich "výtvory" ochutnat, některé by se nedaly dát ani prasatům. Mít nějakou školu ještě neznamená, že to ten dotyčný umí.
eLko.
16. 4. 2021 13:40
Článek:
Rumfordská polévka: Ochutnejte jídlo chudých, o kterém psala i Božena Němcová
Jídlo chudých? Nejsem si jistá, zda ti chudí lidé měli na to hovězí nebo vepřové maso a to mám historii vystudovanou... Zvláště, když se v receptu píše o 10 librách masa, když vezmu v potaz, že libra je v převodu skoro půl kg.
Přečtěte si Zobrazit více