Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Eva Mala

MamlajdaD: přesně tak ,ručně zpracuju,dám na cca hod do mrážáku a na koláč strouhuju na okurkovém slzičkovém struhadle.

casino: Poměr je správný,ta žmolenka tam při pečení udělá vlastně ještě jednu vrstvu.Čím víc žmolenky tím je vrstva silnější.Ale jinak je to větší půlka másla.

Před 5o lety to bylo nejčastěji vařené jídlo na koleji a říkalo se tomu Dřevorubecká amoleta.Eva Malá

pro Drobka.Mazlavé nejsou protože se vaří na páře.Vařené ve vodě by jistě byly, ale spíš by se rozvařily.Měla jsem z počátku stejné obavy a teď např.ke guláši nic jiného celá rodina nechce.Zkuste třeba jen 2 housky a dva větší brambory. Eva

pro spagetku- je možná i bavorské,ta paní byla opravdu ze západního Německa.
pro Bibinku-myslím,že proto jsou tak jednoduché,naše knedle jsou přeci jen pracnější

Naposledy jste si prohlédli