Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Porce: 10-15

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota15 616 kJ / 3 732 kcal
Bílkoviny89,90 g
Tuky152,30 g
Vláknina13,00 g
Cholesterol1 325 mg
Sodík705 mg
Sůl1,55 g
Sacharidy494,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Veronika1002

6. 3. 2019 14:37

Zdravím,
prosím o radu, je možné místo smetany použít tvaroch? Díky za radu :-)

Esmeralda

26. 4. 2016 03:33

Doporučuji úplně vynechat vodu a komplet ji nahradit olejem! Buchta je pak vláčnější a není suchá jako když tam dáte vodu,jsou to moje léta praxe :-)

Dooga

16. 10. 2015 19:08

cathleen: Děkuji, jsem rád, že chutnají.

cathleen

16. 10. 2015 16:54

Dnes znovu upečeny - fantastické:-p:yes:

Paolka

29. 1. 2014 15:42

Nadja: protože si přečtěte ještě jednou recept, kde je 0,1 vody i oleje a paní píše, že je lepší dát více vody :)

renata

5. 12. 2013 18:43

Jak se bucha dlouho peče a při kolika stupních?

cathleen

13. 8. 2013 09:47

Tak jsme je pekly znovu (přidala jsem fotky)....do těsta dávám 150 ml vody + 100 ml oleje a mléko na pudink lehce ředím vodou.
Řezy jsou fantastické, nijak pracné a u nás patří k nejoblíbenějším :yes:

cathleen

28. 5. 2013 12:16

Vašku, řezy jsem znala z doslechu, ale nikdy nepekla. Až v pátek - byly úžasné, na fotku nebyl čas.:-8:yes: Znovu jsme je se snachou pekly hned v neděli, no, nezbylo.....ale chystám se je dělat zas za týden, když jim tak chutnají (a snad už se konečně "zajedí") a doufám, že stihnu i tu fotečku:-K

jiřina

2. 5. 2013 19:56

Buchtu už dělám asi 15let je výborná;-)

jiita81

26. 11. 2012 12:44

Moc dobrá moc. Zkusila jsem ji i nechat bez kakaa, jenom žlutej piškot a použít čokoládovej puding a musím říct, že mi chutnala možná ještě víc :-))

honzaelias

14. 2. 2012 20:32

JE VELMI DOBRÁ,DÍKY:-):-):-):-):-):-)

Vladka

26. 1. 2012 23:24

Bratislavskou buchtu jsem už pekla několikrát a vždycky se po ní jen zaprášilo.Doporučuji,opravdu výborná!:yes::-)

nikil2

16. 1. 2012 15:43

VÝBORNA BUCHTA dělám jí každý měsíc:-K:-D Vždy se po ní zapráší:-p

JanaDorazinova

12. 9. 2011 10:22

:yes::yes:;-)

Nadja

12. 9. 2011 00:13

Bianka1: Proč je lepší dát 100 ml oleje místo v receptu uváděný 0,1 l oleje?
Vždyť 0,1 litru = 1 dl = 100 ml

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: bratislavske rezy bratislavské vlny recept na bratislavskou buchtu nějaká dobrá buchta bratislavká buchta bratislavský řez bratislavska fantastická buchta se zakysanou smetanou bratislavskábuchta bratislavský koláč angreštová buchta buchta z bramborové kaše bramborová buchta babiččiny recepty fantastická buchta nejaka buchta recepty na buchtu top recepty buchty karamelová buchta recept na dobrou buchtu řezy buchta ze zakysané smetany

Suroviny: vejce, cukr krystal, cukr vanilkový, mouka polohrubá, mléko, voda, kakao, smetana zakysaná, prášek do pečiva, olej, pudink, skořice, cukr moučkový

TopRecepty.cz

Bratislavská buchta

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/76Pr