Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bratislavská buchta

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

7. 7. 2009 18:04

Suroviny

Porce: 10-15

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie15 616 kJ / 3 732 kcal
Bílkoviny89,90 g
Tuky152,30 g
Vláknina13,00 g
Cholesterol 1,33 g
Sodík 705 mg
Sůl1,55 g
Sacharidy494,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Veronika1002

6. 3. 2019 14:37

Zdravím,
prosím o radu, je možné místo smetany použít tvaroch? Díky za radu :-)

Esmeralda

26. 4. 2016 03:33

Doporučuji úplně vynechat vodu a komplet ji nahradit olejem! Buchta je pak vláčnější a není suchá jako když tam dáte vodu,jsou to moje léta praxe :-)

Dooga Dooga

16. 10. 2015 19:08

cathleen: Děkuji, jsem rád, že chutnají.

cathleen cathleen (moderátorka)

16. 10. 2015 16:54

Dnes znovu upečeny - fantastické:-p:yes:

Paolka

29. 1. 2014 15:42

Nadja: protože si přečtěte ještě jednou recept, kde je 0,1 vody i oleje a paní píše, že je lepší dát více vody :)

renata

5. 12. 2013 18:43

Jak se bucha dlouho peče a při kolika stupních?

cathleen cathleen (moderátorka)

13. 8. 2013 09:47

Tak jsme je pekly znovu (přidala jsem fotky)....do těsta dávám 150 ml vody + 100 ml oleje a mléko na pudink lehce ředím vodou.
Řezy jsou fantastické, nijak pracné a u nás patří k nejoblíbenějším :yes:

cathleen cathleen (moderátorka)

28. 5. 2013 12:16

Vašku, řezy jsem znala z doslechu, ale nikdy nepekla. Až v pátek - byly úžasné, na fotku nebyl čas.:-8:yes: Znovu jsme je se snachou pekly hned v neděli, no, nezbylo.....ale chystám se je dělat zas za týden, když jim tak chutnají (a snad už se konečně "zajedí") a doufám, že stihnu i tu fotečku:-K

jiřina

2. 5. 2013 19:56

Buchtu už dělám asi 15let je výborná;-)

jiita81

26. 11. 2012 12:44

Moc dobrá moc. Zkusila jsem ji i nechat bez kakaa, jenom žlutej piškot a použít čokoládovej puding a musím říct, že mi chutnala možná ještě víc :-))

honzaelias

14. 2. 2012 20:32

JE VELMI DOBRÁ,DÍKY:-):-):-):-):-):-)

Vladka

26. 1. 2012 23:24

Bratislavskou buchtu jsem už pekla několikrát a vždycky se po ní jen zaprášilo.Doporučuji,opravdu výborná!:yes::-)

nikil2

16. 1. 2012 15:43

VÝBORNA BUCHTA dělám jí každý měsíc:-K:-D Vždy se po ní zapráší:-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

12. 9. 2011 10:22

:yes::yes:;-)

Nadja Nadja

12. 9. 2011 00:13

Bianka1: Proč je lepší dát 100 ml oleje místo v receptu uváděný 0,1 l oleje?
Vždyť 0,1 litru = 1 dl = 100 ml

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bratislavske rezy bratislavské vlny recept na bratislavskou buchtu nějaká dobrá buchta bratislavká buchta bratislavský řez bratislavska fantastická buchta se zakysanou smetanou bratislavskábuchta bratislavský koláč angreštová buchta buchta z bramborové kaše bramborová buchta babiččiny recepty fantastická buchta nejaka buchta recepty na buchtu top recepty buchty karamelová buchta recept na dobrou buchtu řezy buchta ze zakysané smetany

Suroviny: vejce, cukr krystal, cukr vanilkový, mouka polohrubá, mléko, voda, kakao, smetana zakysaná, prášek do pečiva, olej, pudink, skořice, cukr moučkový

TopRecepty.cz

Bratislavská buchta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/76Pr