Bratislavská buchta
Suroviny
Porce: 10-15
Nutriční hodnoty
Energie | 15 616 kJ / 3 732 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,90 g |
Tuky | 152,30 g |
Vláknina | 13,00 g |
Cholesterol | 1,33 g |
Sodík | 705 mg |
Sůl | 1,55 g |
Sacharidy | 494,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 3. 2019 14:37
Zdravím,
prosím o radu, je možné místo smetany použít tvaroch? Díky za radu
prosím o radu, je možné místo smetany použít tvaroch? Díky za radu

26. 4. 2016 03:33
Doporučuji úplně vynechat vodu a komplet ji nahradit olejem! Buchta je pak vláčnější a není suchá jako když tam dáte vodu,jsou to moje léta praxe

16. 10. 2015 19:08
cathleen: Děkuji, jsem rád, že chutnají.
16. 10. 2015 16:54
Dnes znovu upečeny - fantastické


29. 1. 2014 15:42
Nadja: protože si přečtěte ještě jednou recept, kde je 0,1 vody i oleje a paní píše, že je lepší dát více vody :)
5. 12. 2013 18:43
Jak se bucha dlouho peče a při kolika stupních?
13. 8. 2013 09:47
Tak jsme je pekly znovu (přidala jsem fotky)....do těsta dávám 150 ml vody + 100 ml oleje a mléko na pudink lehce ředím vodou.
Řezy jsou fantastické, nijak pracné a u nás patří k nejoblíbenějším
Řezy jsou fantastické, nijak pracné a u nás patří k nejoblíbenějším

28. 5. 2013 12:16
Vašku, řezy jsem znala z doslechu, ale nikdy nepekla. Až v pátek - byly úžasné, na fotku nebyl čas.
Znovu jsme je se snachou pekly hned v neděli, no, nezbylo.....ale chystám se je dělat zas za týden, když jim tak chutnají (a snad už se konečně "zajedí") a doufám, že stihnu i tu fotečku



2. 5. 2013 19:56
Buchtu už dělám asi 15let je výborná

26. 11. 2012 12:44
Moc dobrá moc. Zkusila jsem ji i nechat bez kakaa, jenom žlutej piškot a použít čokoládovej puding a musím říct, že mi chutnala možná ještě víc

14. 2. 2012 20:32
JE VELMI DOBRÁ,DÍKY










26. 1. 2012 23:24
Bratislavskou buchtu jsem už pekla několikrát a vždycky se po ní jen zaprášilo.Doporučuji,opravdu výborná!


16. 1. 2012 15:43
VÝBORNA BUCHTA dělám jí každý měsíc
Vždy se po ní zapráší



12. 9. 2011 10:22



12. 9. 2011 00:13
Bianka1: Proč je lepší dát 100 ml oleje místo v receptu uváděný 0,1 l oleje?
Vždyť 0,1 litru = 1 dl = 100 ml
Vždyť 0,1 litru = 1 dl = 100 ml
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Mechový dort na plech
Přidáno před 1 hodinou

Pollo con Molle
Přidáno před 1 hodinou

Lehce pikantní zeleninová směs s rýží
Přidáno před 3 hodinami

Květák ve sladké chilli omáčce
Přidáno před 3 hodinami

Bezlepkový hráškový krém bez smetany
Přidáno před 4 hodinami

Mořská štika s cibulovým pyré a cibulová polévka
Přidáno před 6 hodinami
Právě bylo uvařeno:


Šunkofleky
uvařil/a Janek12
před 1 hodinou

Švestkový koláč s mákem a ořechy
uvařil/a magdalena66
před 1 hodinou

Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
uvařil/a Klarka Kolaru
před 2 hodinami

Zapečené kotlety se smetanou a hořčicí
uvařil/a prochajdam
před 3 hodinami

Špendlíkový koláč s borůvkami (bez vajec)
uvařil/a Kerstin
před 4 hodinami

Trhací buchta se skořicí
uvařil/a stekanka
před 4 hodinami

Česneková pasta nesterilovaná II.
uvařil/a divozenka666
před 4 hodinami

Minutová drobenka i do zásoby
uvařil/a Hanina65
před 4 hodinami

Pikantní zelňačka
uvařil/a jaklp
před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Další recepty
Tématické fráze: bratislavske rezy bratislavské vlny recept na bratislavskou buchtu nějaká dobrá buchta bratislavká buchta bratislavský řez bratislavska fantastická buchta se zakysanou smetanou bratislavskábuchta bratislavský koláč angreštová buchta buchta z bramborové kaše bramborová buchta babiččiny recepty fantastická buchta nejaka buchta recepty na buchtu top recepty buchty karamelová buchta recept na dobrou buchtu řezy buchta ze zakysané smetany
Suroviny: vejce, cukr krystal, cukr vanilkový, mouka polohrubá, mléko, voda, kakao, smetana zakysaná, prášek do pečiva, olej, pudink, skořice, cukr moučkový
Bratislavská buchta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/76Pr
20 názorů