Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Helena9999

Nastrouhat vrchní díl je prima vychytávka.:yes::-)

Těsto je drobivé, tak jsem přidala 1 vejce a pol.lžíci citronové šťávy a dělala jsem dvě dávky na normální plech 43x38. Jedna dávka je na plech 35x25. Po přidání vejce a citronové šťávy se s těstem lépe pracuje a na chuti neubere.

Těsto jsem měla hrozně řídké, musela jsem přidat ještě 200g mouky, aby s ním šlo vůbec pracovat. Možná jsem neměla tuk před zaděláním rozpouštět, ale použít ho v tuhém stavu. Jdu péct, uvidím, jak to dopadne :-?

Zdenka1: Jednou jsem dala na radu takového zdravého radílka a dala jogurt do bramborového salátu. Rodina to odmítla s tím, že salát z kyselého mléka nechce.:-D

Gazpacho: Bože, nechte si ty zdravotní pindy. Nikoho nezajímá jaký sýr používáte. Každý si to udělá podle chuti, Majonéza jednou za čas vůbec není škodlivá, tak tady nestrašte lidi, kteří si sami nejlépe určí co je pro ně dobré a co ne. Ty vaše dietní a zdravé recepty si klidně zveřejňujte, ale sem nepatří. Ono totiž co je zdravé je nechutné.;-)

Pavlína: na 100% tuku není nic špatného, více vynikne chuť ořechů, do pečení a na polevy se používá běžně.
:yes:

Dělala jsem z másla a je výborná. Dobře drží. Máslo jsem nenechávala rozpustit, ale změklé jsem ho spojila ořechy, rumem a cukrem, prostě jsem to rozmačkala vidličkou, jako když dělám pomazánku. Jsem naprosto nadšená, vždycky jsem dělala krém z kaše a musela ho šlehat, tady to ušmudlám vidličkou v misce a je hotovo. Také jsem zkusila přidat lžíci holandského kakaa a lžičku salka. Tím jsem naplnila očechy. :-8:yes::-)

Naposledy jste si prohlédli