Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

"Minutkový" vepřový řízek speciál

Patří vepřové řízky k vašim oblíbeným jídlům? Aby se rozplývaly na jazyku, je potřeba víc než jen koupit maso, obalit v trojobalu a osmažit. Pokud toužíte po měkoučkých a šťavnatých řízcích, zkuste postup v našem receptu, kterým se řídily už naše babičky.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min

30 min (30 min příprava, bez doby odležení)

4. 10. 2012 17:08

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Vím, že řízky nejsou nic neznámého. Ale když se nám podaří uříznout hezký plát tak, že zařízneme do masa cca 3 cm, nedořízneme a druhý plát stejně široký uřízneme dokonce, rozklepeme do stran, máme řízek na celý talíř. Já dělávám řízky z krkovice, ale připravený z kýty a jen na másle chutná jako“vídeňský“a lehounce potřený pepřovou omáčkou je krásně křehký a šťavnatý.

Přílohu jsem dělala podobnou, co zde má uvedenou Marishttp://www.toprecepty.cz/recept/15310-dynovo-bramb...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

22. 11. 2020 17:10

zujali: :yes::-)

zujali

17. 11. 2020 21:41

Jajek : tedy Vaše čeština je hrůza ☹️????

Anna Kocikova Anna Kocikova

28. 11. 2019 16:32

Eja57: tak to bychom o boty přišly obě:-DAle ze slušnosti jsem poděkovala:-(

Eja57 Eja57 (moderátorka)

27. 11. 2019 18:05

Anna Kocikova: kdyby to nebyl soutěžní recept, tak žádné nové foto od Handiky není, na to bych vsadila boty...:-//

Anna Kocikova Anna Kocikova

27. 11. 2019 17:01

Handika-k řízkům by mě zelí nenapadlo,ale proč ne;-)Děkuji za foto:-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

7. 2. 2018 11:09

clupmi: :-DAhoj krajane:-pMiri děkuji:-KDoufám,že Ti bude chutnat,pokud se k tomu dostaneš:-8Myslím,že Yanull má tady ve svých receptech dopékání v troubě:yes:

clupmi clupmi

7. 2. 2018 07:15

Aničko výborný nápad, maso není tak dlouho v oleji, takže se olej nemůže přepálit. A v troubě se dodělá ten střed. Uložil jsem do oblíbených. :yes:
p.s.: a vím, co je to brutvan/a bo jsem chachar ostravsky :-D
www.miric.cz

Anna Kocikova Anna Kocikova

17. 8. 2017 20:42

fofoja: Ano i to je možnost a nejlépe čtyřbarevný čerstvě pomletý;-)

fofoja

16. 8. 2017 14:57

pepřová omáčka zloženie- voda, olej, ocot, horčica, pepř 0,5% :no:
myslím že namletý pepř by bol 100x lepší

Anna Kocikova Anna Kocikova

12. 7. 2017 18:12

Greneia: Děkuji:-D:-K

Greneia Greneia

12. 7. 2017 13:35

No páni, tolik komentářů u jednoho řízku :-D hlavně vede ten s těma chybama :-D nebo přiblblý koment k velikosti .... každopádně k receptu ...vypadá to úžasně, dnes budu zkoušet ... zatím jsem tvořila v těstíčku, v klasickém trojobalu a nebo naložený v česnekové soli den předem a opět obalen v trojobalu..... posílám bodík :-) :-K:-*:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

17. 11. 2016 18:07

B.: :yes::-*

B.

30. 10. 2016 19:35

Jajek : Milý Jajku, doporučuji i při Vašem odborném kuchařském vzdělání navštěvovat též hodiny pravopisu. Je to hnus to číst. :-((:-((:-((:-((:no:

Anna Kocikova Anna Kocikova

18. 8. 2016 09:04

Eva : Bednárik Slavomír: děkuji za zájem a komentáře:-K

Bednárik Slavomír

17. 8. 2016 23:52

Jajek : Vaše postrehy sú tak odborné až sa divím nik ťa nenúti si to uvariť Hrachová kaša tam nie je asi treba okuliare alebo sa naučiť čítať.Ak nechcete Ečka a výrobky z odchodov tak doporučujem sa ísť napásť na lúku<3

1 2 3 4 5 6

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Nové knihy!

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: smažený vepřový řízek pohlreich vepřový řízek v trojobalu vepřový řízek vídeňský řízek podle pohlreicha smažený řízek vepřový v trojobalu jak správně smažit řízky jak správně smažit řízek jak ohřát řízek jak ohřát řízky rizek podle pohlreicha smažený vepřový řízek na másle veprove rizky v trojobalu trojobal na řízek vídenský vepřový řízek vepřový řízek na másle jak ohrat smazeny rizek řízek pro žlučníkáře trojobal na řízky jak nejlepe ohrat rizky jak nejlépe smažit řízky

Suroviny: kýta vepřová, sůl, česnek sušený, máslo, mouka hladká, vejce, strouhanka

TopRecepty.cz

"Minutkový" vepřový řízek speciál

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WoWJ