Sedlácké vepřové maso

JanaDorazinova Kuchařka: JanaDorazinova

Doba přípravy: cca 30 min 2 porce Vepřové maso 20 názorů

Suroviny

300-400 g vepřové kýty nebo plece
50 g uzené slaniny
olej nebo sádlo
2-4 kusy žampionů
zelené sterilizované fazolky asi 1/2 konzervy
zeleninové lečo asi 1/2 skleničky (3 dl)
1 lžička mleté papriky
1 chilli paprička nebo chilli pasta
2 stroužky česneku
sůl
podle chuti pepř
Recept si zatím oblíbilo 35 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na kostky a prudce orestujeme na rozpáleném sádle, nebo oleji ze všech stran.

  2. Osolíme, opepříme, přidáme prolisovaný česnek a dusíme doměkka na zmírněném plameni.

  3. Pak přidáme nakrájené žampiony a tak 10 minut restujeme.

    Nakonec přidáme fazolky, na kostičky nakrájenou slaninu, lečo, čili a poprášíme paprikou.

  4. Prohřejeme a podáváme. Jako příloha jsou dobré opekačky, popřípadě chléb.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 9 413 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Sedlácké vepřové maso

Předchozí 1 2

Tématické fráze: vepřové maso recepty recepty z vepřového masa recepty na vepřové maso vepřové maso recept recepty veprove maso vepřové maso na prudko recept vepřové maso maso na prudko recept na vepřové maso veprove maso recepty s vepřového masa vepřové maso pikok recept z vepřového masa vepřové na prudko sterilizovane veprove maso recepty z vepřového vepřového masa co z vepřového masa rcepty z vepřového masa recepty z vepřové maso recepty s vepřovým masem

Zapomněl/a jsem heslo