Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele janafrankova

Eja57: to už ale nemáte smažené, ale dušené. Autorka píše z každé strany 5 minut, což je dle mého na krkovici fakt málo.

Já tedy nevím, nedělala jsem to, ale krkovice mi přijde na minutku jako tuhé maso. Dělám něco podobného, ale v troubě, kde peču tak minimálně 40 minut, spíš déle, dle tloušťky masa a vždy je to měkoučké šťavnaté a nakládám den předem, aby marináda pěkně vešla do masa.

Já ještě to cibulky a papriky přidám červené víno a je to fakt supr. Já dělám stejně, jen není napsáno na jak dlouho naložit- klidně i 48 hodin a jako příloha se hodí i malé bramboráčky, jako sváteční jídlo zatím všichni moc chválili. Jinak přeji dobrou chuť

Já dělám skoro stejně, ale nedávám olej, mám keramickou pánev a tak není třeba a místo pepře dávám pálivou papriku a místo soli dávám podravku. Stejně dělám základ i na drožďovou polévku, kde namočím vločky, dám trochu podravky a potom přidám drožďe. Zdravé,rychlé, levné, chutné. Skvělěý zdroj vitamínů B