Komentáře uživatele janafrankova
janafrankova
20. 1. 2021 16:17
Recept:
Krkovice z pánve na medu a černém pivu
Eja57: to už ale nemáte smažené, ale dušené. Autorka píše z každé strany 5 minut, což je dle mého na krkovici fakt málo.
janafrankova
20. 1. 2021 16:14
Recept:
Krkovice z pánve na medu a černém pivu
Já tedy nevím, nedělala jsem to, ale krkovice mi přijde na minutku jako tuhé maso. Dělám něco podobného, ale v troubě, kde peču tak minimálně 40 minut, spíš déle, dle tloušťky masa a vždy je to měkoučké šťavnaté a nakládám den předem, aby marináda pěkně vešla do masa.
janafrankova
10. 11. 2020 09:02
Recept:
Srnčí medailonky
Já ještě to cibulky a papriky přidám červené víno a je to fakt supr. Já dělám stejně, jen není napsáno na jak dlouho naložit- klidně i 48 hodin a jako příloha se hodí i malé bramboráčky, jako sváteční jídlo zatím všichni moc chválili. Jinak přeji dobrou chuť
janafrankova
21. 4. 2020 05:42
Recept:
Babiččina drožďová pomazánka
Já dělám skoro stejně, ale nedávám olej, mám keramickou pánev a tak není třeba a místo pepře dávám pálivou papriku a místo soli dávám podravku. Stejně dělám základ i na drožďovou polévku, kde namočím vločky, dám trochu podravky a potom přidám drožďe. Zdravé,rychlé, levné, chutné. Skvělěý zdroj vitamínů B
Přečtěte si Zobrazit více