

Srnčí medailonky
Suroviny
- Srnčí panenka
- 1 lžičky koření na divočinu
- 1 lžičky koření chilli a šípek (od Vitany)
- olivový olej
- sůl
- 1/2 žluté papriky
- 1/2 zelené papriky
- bílá cibule
- červená cibule
Postup přípravy receptu
Panenku si nakrájíme na plátky, kloubama prstů je mírně naklepeme.
Z obou stran posolíme, okořeníme kořením na divočinu + kořením chilli a šípek, zakapeme olivovým olejem, dáme do misky a necháme odležet.
Maso zprudka opečeme na rozpálené pánvi, když je maso opečené vyndáme ho z pánve. Maso udržujeme v teple.
Do výpeku dáme obě nakrájené cibule orestujeme, přidáme papriky nakrájené na proužky a opékáme asi 2 minuty.
Vrátíme maso. Podáváme s opečeným bramborem.
Pochutnali jste si? Sdílejte recept!
Sdílet na Facebooku Poslat emailem
Recept sdílelo již 42 kuchařů a kuchařek
Alternativy k tomuto receptu
Zobrazit další alternativyOhodnoťte recept: Srnčí medailonky
-
savlinka: Děkuji za fotečky a jsem ráda, že chutnalo
-
Dík za výborný recept
Přidávám i fotečky
-
Skvělá práce , chuť výborná jen jsem použil to koření na divočinu a do výpeku taky trošku česnečku jupí
-
rebeka:
spagetka:
děkuji za odpověď
-
Veronika.Hrozna: Veru, od Vitany to jsou drcené šípky a je to kvalitní,jinak,mrkni do lékárny a máš jistotu
-
Veronika.Hrozna: tak to vypadá
http://www.vitana.cz/produkty/koreni/koreni-vitana...
-
suslajda: Já tady špicluju ,myslíš ,že ten šípek od Vitany dostanu koupit i v Bratislavě? Nejsou to jenom mleté šípky,je to nějaká směs ?
-
děkuji vám
-
Stejně jak i Anička, tak i já bych si pěkně pochutnala
-
Krásná bašta,kterou bych rozhodně neomítla
+9
-
Já bych si dala zvěřinuuu.
Krásný recept.
Andrejko-divočina - bobkový list,nové koření,pepř a někdy jalovčinka .Rozdrtit či rozemlít.Lze snad i koupit. -
Hmmmmmmmmm, sakra, asi jdu na lov
. Báječně to vypadá!!
-
Mám koloucha, ale to koření neznám, po tom bych se měla mrknout, ta kombinace bude zajímavá
-
hmmm,tak to vypadá přímo luxusně
naši jdou na myslivecký bál,tak by mohli donést srnčí,hned bych to vyzkoušela
+1
-
děkuji všem