Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele jarin

maris:bohužel, rád bych je dal pryč, ale nevím jak.

je to třeba vyzkoušet, protože tento piškot je na rolády s jabkama není vyzkoušen.

tady mamka vodu nedávala ale použila citronovou šťávu a tím bylo těsto vláčné a nepraskalo. Pravděpodobně má tu vliv voda, jen že těsto tak nevoní.

Zdravím kuchařinky, já mám recept na piškotové těsto od mé matky a myslím , že by bylo ideální na tuto roládu.
Dělala ho takto:použila 5ks vajec kde oddělila žloutky od bílků a žloutky utřela s krupicovým cukrem. Bílky ušlehala v hustý sníh.
Utřené žloutky smíchala se sněhem z bílků a do této směsi přidala
5 PL polohrubé mouky a šťávu z 1/2 citronu ale před tím nastrouhala z něho omytou kůru.Poté tuto směs nalila na pečící papír.(můžete zkusit ty nastrouhané jablka se skořicí)Peče se ve středně vyhřáté troubě cca 10-12 min.Možná s těmi jablky o něco déle. Zdraví Jarin

jarin 26. 12. 2009 22:19
Ahoj a zdravím, děkuji za chválu a dmu se pýchou. Opravdu to foto "vchod?" je z parku na skálu, na které stojí hotel Růže. Je to tak jak píše "Bibinka" u divadelního mostu v Č.Krumlově. Ještě jednou děkuji za ohlas. Jarin

jarin 9. 11. 2009 19:44
Vytížená ale přeci jen nepoddajná Vltava.

Recept: Ratatouille
Nemělo by se to dusit kratší dobu ? Přidal jsem rajčata až na konec a šlo to.