Včera jsem vařila a bylo to moooc dobré.. Nemohla jsem od toho lžíci odtrhnout, a tak porce z toho mám jen dvě
Jen jsem musela péct déle, ale to není na závadu
Vynikající recept - jednuché a rychlé a výborné!!! Zítra ho dělám znovu. Fajn je i jarní cibulka nebo pórek a přemýšlím, že bych vyzkoušela i s vajíčkem natvrdo. Ale opravdu palec nahoru
AntoninZ: Italové by to ani jinak neudělali. Nějak se prostě u nás zažil ten špatný zvyk - nandat na talíř těstoviny a na ně něco "nalít". Správné je pouze to, jak píšete. Takže kdyby někdo ještě nevěděl - před podáváním se těstoviny smíchají s omáčkou, ať je jakákoli a ideálně to celé spolu ještě minutu povařit. No, a udělala jsem si na ně právě neuvěřitelnou chuť
Corall+Emmy 30.9.2006:
Já vím, že jste upozorňovala na sůl - myslela jsem na to, ale z obrovské hromady špenátu zbyla po udušení hrstička tak malá, že mi to bylo chvíli i líto
Opravdu výborný recept! Jen to chce vážně opatrně se solí - použila jsem čerstvý špenát, hodně se smrskne - to jsem si neuvědomila, když jsem solila , ale ještě to šlo. Jinak příště určitě uvařím s brambůrkama nebo je jako malé kostičky přidám do směsi...
Milujeme tento recept 👍👍👍
Ubrala jsem všude polovinu cukru a i tak to bylo sladké až až 🙂
Jen jsem musela péct déle, ale to není na závadu
Já vím, že jste upozorňovala na sůl - myslela jsem na to, ale z obrovské hromady špenátu zbyla po udušení hrstička tak malá, že mi to bylo chvíli i líto