Léta peču roládu podle stejného receptu a je výborná, jen pečící papír vymažu olejem a vysypu moukou (jako formu na bábovku) a pečící papír jde krásně sundat. Výborné je do těsta přidat kakao a pak plnit banánem a šlehačkou
Casino: Recept je z kuchařky Apetit, píší cca 8 porcí, já jsem to upřímě nikdy nepočítala, jsme jen 4 :) a na těstoviny si každý dáváme množství podle chuti :)Co se těch jater týče, tak mám na boloňské ragú ještě jeden recept (ze stejné kuchařky od kuchaře Riccarda Lucque), v podstatě hodně podobný a játra jsou tam taky...
Frantiska: Já jsem omáčku mrazila i se smetanou a po rozmrazení jsem nezpozorovala nic závadného, ani mi nepřišlo, že by omáčka nějak výrazně zřídla.
Smetana omáčku krásně zjemní, co se týče chuti, tak tam nijak výrazně není cítit. V originálním receptu játra jsou, tak jsem je sem dala, ale osobně je do omáčky taky nedávám, protože nejíme vnitřnosti
Frantiska: Já jsem omáčku mrazila i se smetanou a po rozmrazení jsem nezpozorovala nic závadného, ani mi nepřišlo, že by omáčka nějak výrazně zřídla.
Petra: Děkuji za upozornění, opravuji :)