Pudinkový řez
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 41 844 kJ / 10 001 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 134,09 g |
Tuky | 461,48 g |
Vláknina | 32,70 g |
Cholesterol | 1,25 g |
Sodík | 947 mg |
Sůl | 2,88 g |
Sacharidy | 1 280,28 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Je to vynikající koláč, dobře vypadá a výborně chutná. Příprava vypadá trochu složitě, ale opravdu za hodinu dáváte ztuhnout koláč do lednice.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 7. 2022 13:51
Skvělé, peču je často
18. 5. 2022 08:09
Děláno přesně dle receptu. Výborný chuťový zážitek. Děkuji.
22. 12. 2020 17:44
Ahojky. Chci se zeptat, na jak velký plech je to určené? Chci to vyzkoušet,ale nevím jestli klasicky velký, nebo nějaký menší?
8. 3. 2013 18:00
Super recept, lehlé, rychlé, efektní



23. 9. 2012 09:15
+15
Bebe rezy poznám už od malička,ale nerobili sme k tomu aj korpus.Tieto sú naozaj skvelé








19. 11. 2011 23:48
Opravdu výborné! dnes jsem upekla a dnes jse to snědlo akorát jsem místo pudinku použila krém na žloutkové řezy úplně k nerozeznání doporučuji !:) už ani puding nedělám:) opravdu moc dobré! udělám určitě častěji děkuji
27. 7. 2011 14:42
Moc výborný hlavně druhý den a jestli se někomu nebude zdát ta řidkost toho těsta tak se vůbec nebojte opravdu se řiďte receptem, a poznatek pekla jsem to na 180° 20-25 minut. Do pudinku jsem vůbec nedala máslo a ani mi tam nechybí
a nahoru přišli jen ledové kaštany s čokoládou na vaření 


3. 5. 2011 14:43
dělám podobně,ale ještě přidám broskve na plátky!!dobrutka,přidávám bodíky
7. 7. 2010 05:47
...
...tak to mně opravdu mrzí...absolutně nemám tušení, čím by to mohlo být...tento řez jsem dělala už stokrát, a vždycky se povedl...je pravda, že je řidší, ale opravdu směle tam dávej uvedené množství tekutých složek...vždy používám krystal a on se v těch "tekutinách" krásně rozpustí při míchání a pak při pečení...nevím, co víc k tomu dodat 


6. 7. 2010 21:04
toto se mi vůbec nepovedlo 
obvykle je v receptech cukr moučka, příp. cukr krupice. Dala jsem ale krystal, tak jak je v receptu - a nevím co se stalo, nějakým způsobem zřejmě zkaramelizoval (?), prostě výsledný koláč je tmavý a chutná divně... Taky jsem dala méně mléka, těsto se mi zdálo že by bylo už příliš řídké, ale to jen na okraj.

obvykle je v receptech cukr moučka, příp. cukr krupice. Dala jsem ale krystal, tak jak je v receptu - a nevím co se stalo, nějakým způsobem zřejmě zkaramelizoval (?), prostě výsledný koláč je tmavý a chutná divně... Taky jsem dala méně mléka, těsto se mi zdálo že by bylo už příliš řídké, ale to jen na okraj.
26. 6. 2010 21:23
Báro, já doplním Světlanu ohledně pečení, pokud peče v normální troubě na 180st., tak v horkovzduchu na 160st. - to už mám odsledované, že pokud pustím horkovzduch, tak nastavit o 20st. méně.
26. 6. 2010 21:14
Báro, asi už je pozdě, ale já téměř vše, i toto peču na 180 stupňů a dívám se do trouby....až je to vizuelně hezké - myslím si, že už by to mohlo být
- píchnu špejli a když se na ni nic nechytá, je hotovo, když na špejli něco je, tak to nechám ještě tak 5 minut v troubě...ale myslím si, že celý proces netrvá déle než 15-20 minut...


26. 6. 2010 14:45
Bebe řezy jsou opravdu výborné. 

26. 6. 2010 14:45
Bebe řezy jsou opravdu výborné. 

16. 6. 2010 10:28
Dobrý den, nejsem zase tak zkušená pekařka. Chci se zeptat při jaké teplotě v horkovzdužné troubě a jak dlouho mám tento úžasný moučník péct ? děkuji moc za odpověď
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Vepřová pečeně s vejci, okurkou a párkem
Přidáno před 2 hodinami

Banánový pohár s Lučinou
Přidáno před 14 hodinami

Rohlíková polévka s čerstvým zelím a uzeným masem
Přidáno před 14 hodinami

Camembert s bramborem a klobásou z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 15 hodinami

Francouzské brambory pro jednoho (z HF)
Přidáno před 19 hodinami

Pečené brambory s mrkví a libečkem
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:

Buchtičky s krémem
uvařil/a RadekSvoboda
před 1 hodinou

Králík z Provence
uvařil/a bartonik
před 2 hodinami

Hovězí guláš na pivu zahuštěný bramborou
uvařil/a Petra Dvor.
před 3 hodinami

Jablkový koláč s mandlovými kousky
uvařil/a Petra Dvor.
před 3 hodinami

Piškotový korpus
uvařil/a petr.bernatik@centrum.cz
před 12 hodinami

Domácí chléb bez hnětení
uvařil/a brosak91
před 12 hodinami

Extra rychlé lívance
uvařil/a sataras
před 13 hodinami

Kedlubnová polévka s mrkví a novými brambory
uvařil/a grohana
před 13 hodinami

Brownies do hrnečku
uvařil/a Vendy09
před 16 hodinami

Domácí chipsy s tvarohem
uvařil/a Vendy09
před 16 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: moučníky a řezy recepty buchta z bebe sušenek pudinkový řez řezy recepty řezy s pudingem bebe řezy s pudinkem pudingova buchta buchta s bebe sušenkama moučníky a řezy bebe řezy s pudingem bebe rezi buchta s bebe sušenkami pudingový krém řezy z bebe sušenek řezy z bebe sušenek jak skladat pudingové bebe řezy bebe buchta medová buchta pudingový moučník rezy
Suroviny: mouka polohrubá, cukr krystal, prášek do pečiva, mléko, olej, vejce, mléko, pudink vanilkový, máslo, cukr vanilkový, máslo, cukr, kakao, rum, voda, sušenky
Pudinkový řez
Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDAo
49 názorů