Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečené vařené brambory

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

18. 3. 2011 10:46

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Podávame napr. s acidofilným mliekom ako jednoduchú večeru, alebo s nejakou studenou omáčkou (tzatziky), alebo ako prílohu k mäsu.

Extra chutia pripečené kúsky...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

magdalenka

3. 9. 2017 13:06

Jana Janka Janinka: aký čaj???

Jana Janka Janinka

3. 9. 2017 11:43

ten čaj musí byť?

magdalenka

16. 7. 2017 20:17

Zeniba: každý, čo mu chutí...

Zeniba

16. 7. 2017 08:08

Proč nějaké tzatziky ??????
Přeci náš tvaroh k bramborám je vynikající klasika !!!!!!!!

magdalenka

17. 6. 2016 10:40

zdenka: :-D:-D:-D

zdenka

17. 6. 2016 09:35

dietní vegetariánské nízkotučné sádlo light :-D:yes: ještě lepší je kuřecí bůček light :-D:-D

magdalenka

16. 6. 2016 18:54

Franta02: Je na každom,či uprednostní "fujtajblový olej " alebo "dietný vegetariánsky nízkotučný tuk (sádlo) light"...ktorý ja, mimochodom, nepoznám...

Franta02

16. 6. 2016 17:46

Pokud se tam dá místo fujtajblového oleje trošku doma vyškvařeného dietního vegetariánského "nízkotučného" sádla light, tak je to mnohem chutnější.
Když někomu tento tuk (sádlíčko) nevyhovuje, tak máslo je taky dobrá varianta :-)
P.s.: "Odpornost" podle Kadlíka s česnekem je taky mimořádně "nechutná", no fuj, jak to někdo z upírů může vůže vzít do úst :-):-):-)

olga

13. 5. 2016 13:37

Ja pridávam kúsky syra Niva,dochuteného cesnakom.Syr sa roztečie a spolu s cesnakom má špecifickú výbornú chuť.Vyskúšajte<3

magdalenka

26. 3. 2016 10:33

František:nepochybne výborné...:yes:

František

26. 3. 2016 08:37

A čo takto: 6 stredne veľkých zemiakov okrojíme,na štvrtky pokrájame a pod tečucou vodou opláchneme.Dáme ich do misky polejeme olivovým alebo iným olejom, posypeme korením na zemiaky.Dobre pomiešame poukladáme na pomastenú nepriľnavú panvicu.Zakryjeme a keď sa začnú dusiť nastavíme minutku na 15 minut.Po 15 tich minutách zemiaky obrátime na druhú stranu a ešte 5 minút dopečieme.Zemiaky pečieme na strednom až nižšom stupni.Po upečení sú výborné a vhodné ako príloha ku všetkemu.Výborne chutia aj s čajom so slivovicou.

magdalenka

12. 7. 2013 18:45

spagetka::-K

spagetka

12. 7. 2013 18:01

magdalenka: Majdi, dnes jsem dělala tvoje brambůrlky ale na grilu, společně s paprikou podle Otíka http://www.toprecepty.cz/recept/11759-grilovana--„.... nemá to chybu. Vložím foto, jo? Mňamky :-p:yes::yes:

magdalenka

12. 6. 2011 13:42

janek53: asi by to bolo chutnejšie...;-)

janek53

12. 6. 2011 10:20

A co tak místo, jistě zdravého oleje, použít kačení sádlo:-?:-*

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty z vařených brambor vařené brambory rychlé recepty z vařených brambor vařené brambory recepty vařené brambory recept co z vařených brambor pečené brambory z vařených brambor pecene brambory opečené vařené brambory bramboráky z vařených brambor recept z vařených brambor z vařených brambor pecene brambory bez slupky vařené opečené brambory předvařené pečené brambory recepty na varene brambory vareny pečeny sk kačení sádlo vařený brambor dietní recept z vařených brambor

Suroviny: brambory, sůl, olej

TopRecepty.cz

Pečené vařené brambory

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vY5n