Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Lucky Dana

Dajda: Ano, i já jsem používala Ivu běžně. Nevím, jestli byla za minulého režimu také tak nezdravá nebo se to zhoršilo až teď, kdy už nejsou tak přísné normy. Každopádně z Hery je poleva moc dobrá! Ať se vám daří každý plech:-K

Dobrý den, dámy a páni, čtu tady pohoršování se nad receptem. Ale myslím, že nemáte pravdu. Jednak ztužený tuk je i Hera, která spolu s Ceresem mají výborná hodnocení jako nezávadné rostlinné tuky. Ostatní tuky jsou opravdu palmové a strašné, také bych je nepoužila! A pokud se dodrží přesný poměr a postup, tak je to nejlepší poleva, na kterou jsem za 40 let pečení vánočního cukroví narazila. Musí se nechat trošku zchladnout a pak se s ní výborně pracuje a je nádherně lesklá. Oceňuji hlavně to, že je bez cukru a přitom je sladká.Takže jestli se vám nepovedla, není to vina receptu, zkuste ji znovu. Ať se vám podaří! :yes:

Naposledy jste si prohlédli