Přidávám , včera jsem upekla, místo vanilkového pudingu jsem dala banánový a místo povidel domácí ostružinovou marmeládu, ale jinak jsem se držela receptu. Moc dobrý, vláčný, a ta vůně po celým domě ...
Andri, jak už nějakou dobu nekomentuju recepty, tak tady musím ... Líbilo se mi to už včera na FB a určitě to zkusím, tady to vypadá, že bych tu panenku mohla zmáknout i já
Teda, tady se musí sakra srolovat dolů, aby se dal napsat komentář
Jani, díky letošní nadměrné úrodě jablek došlo i na tato povidla, dělala jsem je poprvé v životě a tak trošku jako Babica - neměla jsem koření do jablečného štrůdlu, tak jsem dala krapet mleté skořice, krapet citronového a pomerančového cukru a místo rumu jsem dala Amareto Vůbec jsem nemusela mixovat, bylo to akorát Výborný, bezpracný, i pro takový kopyta, jako já
Andri, takže ten vývar se nevaří ze všeho masa a kus syrového se nechá na závěr na přelití hotovým horkým vývarem?
Pardon, blbě čtu, už to vidím, omlouvám se
Lado, tak to je velká náhoda O víkendu jsem potřebovala spotřebovat kedlubny, tak jsem uvařila némlich tu samou polívku, opravdu stejný postup, přidala jsem pár lístečků čerstvé majoránky a tymiánu. Nakonec jsem to celé rozmixovala a na talíři přidala lžičku zakysané smetany. S klidným svědomím proto posílám bod. Doporučuju, je fakt moc dobrá a tak jemné chuti
Jiřinko, ode dneška přesně za měsíc se tamtudy budu toulat i já, a už se na to strašně těším I na posezení v hradní restauraci na Kosti, tam už jsme předloni taky byli Moc hezký kout naší země
Maruško, to je balzám na duši Máme u nás všude krásně - já si minulý víkend užívala v Jižních Čechách po památkách Unesco, tento víkend jsme prožili v Jeseníkách, vlastně už v Rychlebských horách .. Važme si toho, co máme
Jani, díky letošní nadměrné úrodě jablek došlo i na tato povidla, dělala jsem je poprvé v životě a tak trošku jako Babica
Pardon, blbě čtu, už to vidím, omlouvám se
1 2 3 … 41 Další