Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Sylvie

Edibara: tortilly se dělají z pšeničné mouky, ne z kukuřičné. Ale dají se koupit TACOS, což jsou jakoby lodičky z kukuřičné mouky. Dají se naplnit tím samým jako tortilly a je potřeba předem je cca 40 sekund nahřát v mikrovlnce (nebo 10 minut v troubě). Pak se dají naplnit vším možným. Já do nich dávám fazole, maso, poliji rajč. omáčkou (omáčka taco - velmi jednoduchá příprava), posypu nastr. eidamem ap. a nahoru přidám proužky ledového salátu. Nachystáno je to hned. A opravdu záleží jen a pouze na chuti každého. Tak dobrou chuť :-)

Když se brambory napřed ovaří - stačí cca 3 minuty, tak se pak už na pekáč nelepí a papír je zbytečný, ten jen sákne tu šťávu. Taky je dobré stehna prošpikovat stroužky česneku, včera jsem takhle dělala krůtí a byla výborná.

Je velká škoda, že převážná část té skvělé šťávy se vsákne do pečícího papíru a nelze ji použít na polití přílohy.

Recept je výborný, snadný a suroviny jsou vždy po ruce. Je to velmi příjemná změna oproti mnoha jiným, ve kterých je zelenina, brusinky apod. Určitě ho zopakuji :-)