Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Srnčí ragů s česnekovo-jalovcovou omáčkou

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy cca 1,5hod + doba marinování

cca 1,5hod + doba marinování

3. 9. 2016 16:48

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie1 701 kJ / 407 kcal
Bílkoviny81,95 g
Tuky1,41 g
Vláknina1,58 g
Cholesterol 188 mg
Sodík 283 mg
Sůl0,68 g
Sacharidy15,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pokud zahušťujeme hraškou, je třeba omáčku ještě 15-20 minut povařit.

Jalovec dodá omáčce maličko trpčí chuť, ale pokud tam nevysypete celý sáček, tak to vůbec nevadí a ta chuť je příjemně zvýrazněná. Hraška chuť jalovce maličko zjemní.

Ragů se může podávat s knedlíkem, bramborami, rýží, těstovinami...já jsem potřebovala trochu vyprázdnit mražák, tak jsme měli hranolky.

Vynikající úprava srnčího masa.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Simona Skolakova

24. 3. 2019 01:43

Sylvie: já teda nevím,vše bych doma měla,ale srnčí jaksi po ruce nemám;-);-);-)tak ti malinko závidím;-)

Sylvie

23. 3. 2019 15:07

Recept je výborný, snadný a suroviny jsou vždy po ruce. Je to velmi příjemná změna oproti mnoha jiným, ve kterých je zelenina, brusinky apod. Určitě ho zopakuji :-)

Jitkas

19. 5. 2017 12:08

prosciuto: A co si takhle precist neco o "Canola oil" ;-)

hosta

19. 5. 2017 11:14

prosciuto: :-D:-D:-D nepleteš si to s bionaftou?
https://www.vitalia.cz/clanky/repkovy-olej/

Johanka128

19. 5. 2017 10:46

prosciuto: Není zakázaný. Kdyby byl, tak ho nikde nekoupíte.

prosciuto

19. 5. 2017 10:38

V zahraničí je repkový olej zakázaný od roku 1982.
Vy ho používate?

maiva

9. 9. 2016 18:40

Pěkné:-D:yes:

mysulka

4. 9. 2016 17:46

Mňam :yes:

JanaDorazinova

4. 9. 2016 16:54

:yes::yes:<3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jak upravit srnčí maso srnčí ragů uprava srnčího masa recepty srnčí ragů srnčí s rýží příprava srnčího masa srnčí ragú recepty srnčí maso recepty recept srnčí kostky uprava srnčí maso recepty upravy srnčího masa srnčí s těstovinami srnčí maso úprava omáčky recepty srnčí maso s rýží recepty na srnci kostky recept na srnčí ragů srnčí maso na kostky srnci kostky srnčí maso kostky

Suroviny: maso srnčí, olej řepkový, paprika sušená sladká, česnek, jalovec, cibulka jarní, sůl, hraška

TopRecepty.cz

Srnčí ragů s česnekovo-jalovcovou omáčkou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/N61D