Nadja: Dobrý den,
Ano máte pravdu,ty bílky používám na potření koláčku.Ale v poslední době na to zapomínám jelikož to těsto je tak vláčné že není třeba koláčky potřít těma bílkama.. Ale kdo chce tak může,výhodou toho těsta je,že se koláčky nepřipálí i když nejsou potřené těma bílkama
Eja57: Vy si do hrnce dáte půl litru studené vody,do toho dáte ten cukr,šťávu a vanilkový puding.Musí to projít varem ale né moc dlouho,do doby než ten puding zhoustne a tím pádem vám vznikne tuhá a průhledná želatina...
Ano máte pravdu,ty bílky používám na potření koláčku.Ale v poslední době na to zapomínám jelikož to těsto je tak vláčné že není třeba koláčky potřít těma bílkama.. Ale kdo chce tak může,výhodou toho těsta je,že se koláčky nepřipálí i když nejsou potřené těma bílkama