Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Vyborna

jarda Kadic: No, jelikož máma je Maďarka a táta je napůl Rakušan a napůl Čech, recepty překládám z rodinného originálu. Nevím sama jak přeložit Kaiserschmarren, a jak tento název nejlépe k něčemu přirovnat. Některé věci se jednoduše 100% přeložit nedají a pokud ano, tak nevím jak, neživím se jako přkladatelka. Jenom jsem chtěla tyto kuchyně zde prezentovat pro někoho, kdo by je měl chuť vyzkoušet. Všem komu tento fakt vadí se nemusí na tyto recepty dívat. Tohle vážně nechápu. Pro dobrotu na žebrotu, již žádné další recepty přidávat nebudu...

Nadja: Asi je to myšleno tak, že nakonec to vše skončí v jednom hrnci. Prakticky je potřeba hrnec, pánev a nádoba na vývar, ale opravdu se to vyplatí. Kdo tuto čočku u nás ochnutal, tak byl mile překvapen, každého hlavně šokovala ta sardelka :-D

Jana Remkova: Koláč s čabajkovou náplní zmizí pokaždé téměř okamžitě a ještě horký... ;-)