Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čočkový hrnec

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

7. 5. 2013 14:13

Suroviny pro 6

6

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota15 171 kJ / 3 626 kcal
Bílkoviny183,01 g
Tuky185,60 g
Vláknina94,72 g
Cholesterol270 mg
Sodík4 900 mg
Sůl12,00 g
Sacharidy258,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Při dochucování lze k octu použít i trochu cukru. Sardelová pasta je v tomto receptu velmi důležitá a přijde jí tam cca 20-30g - podle chuti. Já ještě přidávám ke slanině na pánev nožičku čabajské klobásy, ale v původním receptu to jinak není.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

tejaja

22. 5. 2013 17:38

Vyborna, čočka je výborná :-D:yes: Sardelku som dávala opatrne, pomaly, postupne, používam ju, ale do šošovice zatiaľ nikdy. Skutočne jej dala veľmi dobrú príchuť. Určite nie posledný raz bola u nás na tanieri ;-) Akurát som nedala bujón. ;-)
S kľudným svedomím dám bodík ;-)

Nadja

7. 5. 2013 15:45

Vyborna: u nás čočka moc v kurzu není, ale věřím, že je to dobré a sardelka je tam opravdu neobvyklá.
:-D Moje výpečky také skončí v jednom hrnci či pekáči a potřebuji k tomu ten pekáč na maso a zelí, mísu na zadělání knedlíků a hrnec na jejich uvaření. A pak už jen lžíci na jejich bagrování.:-D

Alexiss

7. 5. 2013 15:39

Vyborna: Mne spíš šokuje ta němčina, nepředbíháš trochu? Každý obchůdek na vesnici se honosí nápisem "shop" nebo "market", otvírá se mi kudla v kapse. A teď tohle tady. Raději bych uvítala fotky. :-O:-)

Vyborna

7. 5. 2013 15:29

Nadja: Asi je to myšleno tak, že nakonec to vše skončí v jednom hrnci. Prakticky je potřeba hrnec, pánev a nádoba na vývar, ale opravdu se to vyplatí. Kdo tuto čočku u nás ochnutal, tak byl mile překvapen, každého hlavně šokovala ta sardelka :-D

Nadja

7. 5. 2013 15:04

:-O eintopf - vždycky jsem si myslela, že je to jídlo, na jehož přípravu potřebuji pouze 1 hrnec a pak už jen nějaký ten nůž, prkénko, vařečku.
:-S A tady k tomu hrnci musím mít ještě pánev a další 2 nádoby (jednu na čočku a druhou na vývar z čočky).
:-p To potom i u nás oblíbené vepřové výpečky se zelím a chlupatými knedlíky-noky jsou vlastně eintopf - vše se nandá do toho pekáče, v němž se dělaly výpečky a promíchá.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: čočkový eintopf čočkový eintopf recept linseneintopf čočkový eitopf čočka recept čočkový eintopf recepty cocka zadelana eintopf čočkový čočkové kari z jednoho hrnce cockovy aintopf dochucovani cocky čočkovy eiintopf jak uvarit cocku.recept čočka linsen recept čočka se sardelovou pastou linseneintopf recept eintopf recept čočkový cockovy eintopf¨ linsen eintopf čočka linsen recepty

Suroviny: čočka, olej, mouka hladká, protlak, cibule, slanina, vývar z čočky, bujón, párky, pepř, sůl, tymián, bobkový list, ocet, pasta sardelová

TopRecepty.cz

Čočkový hrnec

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3r3O