Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ruměnky

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

26. 11. 2016 15:54

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie12 472 kJ / 2 981 kcal
Bílkoviny46,02 g
Tuky81,91 g
Vláknina12,45 g
Cholesterol 412 mg
Sodík 1,76 g
Sůl0,21 g
Sacharidy487,88 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Výhoda je, že se se nemusí nic vyvalovat a je to velice rychlé.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Zdendabenda

26. 8. 2021 23:00

Skvělý recept ! ! !
Přidala jsem ještě trochu kakaa,aby nebyly tak světlé a teda pecka..!
Neztvrdly, byly krásně měkké ještě několik dní po upečení a jak voněly...
No vážně bomba...díky za něj.. :-8:yes:

mika59

22. 12. 2020 23:09

miskuse: Krásná zpráva a děkuji moc za ni..:-K:-K

miskuse

22. 12. 2020 21:56

Peču každý měsíc. Musím. Nosím do práce a zmizí rychlostí blesku. Druhý rok peču na Vánoce a už jsem musela dvakrát sdílet recept. Dokonalost <3

mika59

12. 12. 2020 17:36

Kacenka999: Děkuji moc za vyzkoušení, zprávu i pěkné foto..:-K:-K

Kacenka999

12. 12. 2020 09:54

Včera jsem poprvé vyzkoušela a musím říct, že jsou úžasné <3 Každou ruměnku jsem vážila po 7 gramech. Dám vědět ještě o Vánocích jestli ztvrdly nebo ne, ale snad budou stále super ;-) S dovolením jsem přidala i své foto, zkoušela jsem poprvé i zlatý prach :-)

mika59

2. 1. 2017 08:36

bara.it: Barunko děkuji za milý komentář a pěknou fotku..;-):-K:-)

bara.it

2. 1. 2017 00:40

Krome kazdorocni "klasiky" jsem tentokrat sahla i po tomto receptu a dobre jsem udelala. Pernicky jsou rychle a hlacne moc dobre. Mela jsem je od zacatku mekke a jiste by byly mekke i ted, kdyby nejake zbyly:-p takze bodik pridavam pravem :yes:36:yes:

mika59

21. 12. 2016 21:08

lenka.hrdlic: To mě mrzí,:-(:-K
Marta.23: Děkuji za zprávu..;-):-K
zizala: Děkuji:-K;-)

Marta.23

21. 12. 2016 18:13

Mám je upečené a jsou opravdu moc dobré a měkké. Myslim že jinak už nebudu perníčky dělat :yes:

lenka.hrdlic

16. 12. 2016 10:24

mika59: Dekuji za rychlou odpoved. Ja je mela krasne mekke po vyndani z trouby a ted je z nich kamen :-) Sice mam horkovzdusnou troubu, ale pecu na klasiku, tak nevim kde se stala chyba :-)

zizala

16. 12. 2016 08:29

Zapomněla jsem komentovat. Perníčky jsem zkoušela asi před týdnem, ale fotku jsem nedávala, protože jsem pospíchala (potřebovala jsem rychle něco ke kávě) a nebyly tak úhledné jako autorčiny. Dodržela jsem teplotu i čas pečení a perníčky byly uvnitř měkké. Snědly se během odpoledne, moc nám chutnaly <3:yes:

mika59

15. 12. 2016 21:08

lenka.hrdlic: Leni nevím co napsat já je měla měkké i po týdnu, jako perníčky. Nejsou jako pěna, ale jsou měkké. Ta poleva ještě brání vysušení. Zkuste polevu a odležet, a dejte zprávu... děkuji ;-);-):-K:-K A taky si myslím, že trouba je obrazně takový nepřítel. Dnes je tolik druhů pečení a funkcí, že to může být problém. Já peču ve staré, klasické elektrické troubě..;-)

lenka.hrdlic

15. 12. 2016 21:02

Dobry den, vrhla jsem se na rumenky, ale po vychladnuti jsou tvrde jak beton. Po namoceni do polevy zmeknou? Dekuji za informaci.

klokan

15. 12. 2016 11:08

klokan: aha, tak už to v receptu vidím ;-) takže vychladlé....:-D

klokan

15. 12. 2016 09:28

Dobrý den, recept se mi moc líbí, jen by mě ještě zajímalo, jestli se perníčky do polevy namáčí hned po upečení, tj. ještě teplé, nebo až když vychladnou?
Děkuji a přeji krásné Vánoční svátky všem! :-K

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: ruměnky perníčky rumanky zaramovane zirkony privesek domaci rumenky perníčky ruměnky pernicky ala rumenky r-uměnka recept rumneky starý vykrajovaný perník s papírem mika59 rumnenky domácí ruměnky recept rumenky jako kupovane jak vysušit polevu na perníčky poleva na ruměnky nejlepší rumenky ruměnky perník rumové perníčky rumove pernicky recept perníčky ruměnky recepty

Suroviny: mouka hladká, máslo, vejce, cukr moučkový, med, mandle mleté, soda jedlá, skořice, koření do perníku, rum, cukr moučkový, rum, voda

TopRecepty.cz

Ruměnky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2l4K