Dělala jsem dvakrát - všechny se povedly, ale druhý byl lepší, jelikož jsem do něj vlila celý rozvar. Takže všechny pláty byly hezky nacucané tím se staly velmi chutné a rozmočené jako v cukrárně. :) Jen se to muselo nechat odležet na příští den, jinak byl dort velmi těžký na žaludek. A polevu jsem dala čokoládovou, jelikož tamtu polevu neumím a vůbec jsem nevěděla, jak jí udělat ... takže by to chtělo asi doplnit přímo.
Všechno jsem to dělala bez éček - nahradila jsem punčové/rumové aroma rumem a místo červeného barviva jsem dala holandské kakao. Nebyla tam poté cítit taková ta syntetická chuť.
Na konci srpna jsme šli s mladým do cukrárny a dala si punčák. Nedá se to vůbec srovnávat. Už si dělám rumáky jen a jen doma. :D :)
Za mě pět hvězdiček.
Všechno jsem to dělala bez éček - nahradila jsem punčové/rumové aroma rumem a místo červeného barviva jsem dala holandské kakao. Nebyla tam poté cítit taková ta syntetická chuť.
Na konci srpna jsme šli s mladým do cukrárny a dala si punčák. Nedá se to vůbec srovnávat. Už si dělám rumáky jen a jen doma. :D :)
Za mě pět hvězdiček.