Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele yvelola

Dobrý den, ano přesně tak...krájím ostrým nožem do zblnutí na uplnou kaši a pak ještě třu v hmoždíři...je to taková trochu votrava...nic lepšího jsem nevymyslela...někdo ho suší a pak drtí, ale na to už nemáme čas. prý je také dobrá tresť....ale nezkoušela jsem

veronika_straka: těsto je za ta léta už tak vychytané, že je velmi výrazné, hodně ořechové a kakaové...pokud máte spojení téhle chutí ráda, doporučím přidat i více kakaa, chuť bude ještě výraznější....věřím, že vám budou chutnat. Praprapra teta byla vyhlášená kuchařka a pekla cukroví pro celé široké okolí a recepty měla takzvaně od své báby...takže se recept zachoval už možná 200 let. Tak at slouží a krásné svátky