Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Zdeninda

řízky nakládám do podmáslí s česnekem a kari, ev. trošku polévk.koření.Může se naložit i do kefíru a přidat jakékoliv koření. Maso po usmažení je křehké a šťavnaté.

Já bych podávala s těstovinami a podle chuti bych přidala feferonek.Podobnou směs dělávám.

Nejlepší jsou kůzlečí řízky. Pečené maso jsem dělávala jen na másle a pár kostiček uzeného libového bůčku.:-))

Také vařím kroupy "do foroty",dávám zmrazit ve velkých kelímcích od jogurtů.Je to praktické,rychlé do polévek i třeba na cibulku s houbami a pod.:-))

Čínské zelí není třeba tak dlouho vařit, mělo by zůstat křehké a potom je velice chutné.

Trochu zapomenutý výborný dezert, který si nezadá se žádným z mnoha modeních dezertů. Dnes každý se chlubí jen jak vyrábí Tiramisu z pomazánkového másla nebo i z Mascarpone, nebo chescace.

Jen si myslím, že žervé je škoda do bábovky, prodraží se to.

Naposledy jste si prohlédli