Pečené kůzlečí maso

marbene Kuchařka: marbene

Jiné maso 3 názory

Suroviny

Kůzlečí maso (co je k mání)
pepř
sůl
olej
česnek
špek
trochu sádla
cibule
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Smícháme olej s prolisovaným česnekem. Maso osolíme, opepříme a naložíme do oleje s česnekem. Necháme 12-24 hodin uležet.

  2. Dáme do zapékací skleněné mísy. Kostičky špeku rozškvaříme a společně s pokrájenou cibulí nasypeme na maso.

  3. Podlijeme vodou (můžeme dát ještě trochu sádla) a pečeme přikryté. Ke konci pečeme odkryté, aby se maso opeklo. Jako přílohu jsem použila vařené brambory a sterilovanou červenou řepu.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 20 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pečené kůzlečí maso

  • casino casino

    Zdeninda:
    Jj, mluvíte mi z duše...:yes:
    U nás na Velikonoce z kozího miminka (či jehňátka) zadek smažím a předek + cemr peču na másle a česnekem (rozmarýnkem) ovoním jen symbolicky:-p

    Odpovědět

  • Zdeninda Zdeninda

    Nejlepší jsou kůzlečí řízky. Pečené maso jsem dělávala jen na másle a pár kostiček uzeného libového bůčku.:-))

    Odpovědět

  • lomacka lomacka

    hoj, tohle maso je dobré,ale chce to jíst hodně teplé a dost česneku ;-)

    Odpovědět

Tématické fráze: recepty z kůzlečího masa pečené kozí maso kozí maso recepty kozí maso recept recepty z kozího masa recepty na kozí maso maso z kůzlete příprava kůzlečího masa jak upéct kůzle recept na kozí maso kozi maso kozlečí maso peceni kuzlete kozlečí maso recepty jak upéct kozí maso recept na pečení kůzlete grilované kůzle kuzleci rizky kůzlečí na česneku maso z kuzlete recepty