Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečené kůzlečí maso

Hodnocení receptu je 3,5 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

10. 3. 2015 10:17

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

casino casino

11. 3. 2015 12:41

Zdeninda:
Jj, mluvíte mi z duše...:yes:
U nás na Velikonoce z kozího miminka (či jehňátka) zadek smažím a předek + cemr peču na másle a česnekem (rozmarýnkem) ovoním jen symbolicky:-p

Zdeninda

11. 3. 2015 11:53

Nejlepší jsou kůzlečí řízky. Pečené maso jsem dělávala jen na másle a pár kostiček uzeného libového bůčku.:-))

lomacka lomacka

10. 3. 2015 18:03

hoj, tohle maso je dobré,ale chce to jíst hodně teplé a dost česneku ;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: recepty z kůzlečího masa pečené kozí maso kozí maso recepty kozí maso recept recepty z kozího masa recepty na kozí maso maso z kůzlete příprava kůzlečího masa jak upéct kůzle recept na kozí maso kozi maso kozlečí maso peceni kuzlete kozlečí maso recepty jak upéct kozí maso recept na pečení kůzlete grilované kůzle kuzleci rizky kůzlečí na česneku maso z kuzlete recepty

Suroviny: maso kůzlečí, pepř, sůl, olej, česnek, špek, sádlo, cibule

TopRecepty.cz

Pečené kůzlečí maso

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YnJ0