Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele zuzlickova

Upekla jsem dnes ráno a děti po příchodu ze školy ochutnali půlku plechu :-O, Takže jsou opravdu chutné :-p

Recept: Řezy Balaton
Mám jen dotaz, proč dáváte do krému Heru? já mám vždycky pocit, že pak padá na jazyk ten tuk. Není lepší máslo do krému, který se nevaří? :-O:-8 Jinak ale řezy vypadají krásně barevně, určitě vyzkouším ale s máslem. :-*

Děkuji za dodání fota, chystám se dělat o víkendu, tak dodám ještě další fotečky..Jsem ráda, že chutná!:-))

Ano, máte pravdu, že většina lidí to nejí, ale ochutnal jste to někdy? Myslím dobře připravené? Je to moc dobré maso. Můj muž měl taky nejdříve řeči, že to jíst nebude ale od té doby, co ochutnal, tvrdí, že je to dobré a že by to ani nepoznal. Ono není umění uvařit jídlo za 500kč ze spousty surovin ale uvařit chutnou večeři za pár korun, to je pane umění!;-)

Vypadá to moc dobře, jen mám dotaz, jak do toho dáváte ty ryby? celé a rozmačkat vydličkou nebo z nich něco odstranujete? děkuji..:-)

Děkuji za odpověď, uvidíme jak to dopadne :-/

A jak mají vypadat veprostřed? mají být tvrdší nebo takové vláčné až mazlavé?

Tak jsem dnes upekla. Pekla jsem 15min. při 200stupňů a zdají se mi vevnitř nějaké trochu lepivé. Pekla jsem je málo a jsou syrové nebo to tak má být?:-S

Naposledy jste si prohlédli