Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hráškovo-brokolicová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 407 kJ /
575 kcal
Bílkoviny32,91 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny32,91 g
Tuky2,66 g
– nasycené0,56 g
– nenasycené2,02 g
–– mononenasycené0,96 g
–– polynenasycené1,05 g
––– omega 30,00 g
Vláknina43,61 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 43 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy85,86 g
– cukry30,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrsti 2 hrsti ovesných vloček Vločky ovesné
2 hrnky 2 hrnky mraženého hrášku nebo čerstvého hrášku Hrášek zelený mražený 500 g
4 růžičky 4 růžičky brokolice Brokolice čerstvá
2 cm 2 cm čerstvého zázvoru Zázvor čerstvý
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
kousek kousek másla Máslo kravské
1/4 lžičky 1/4 lžičky mletého kmínu Kmín mletý 1.25 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky mletého koriandru Koriandr list sušený 1.25 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky fenyklu Fenykl hlíza 1.25 g
zeleninový vývar Vývar zeleninový
ocet na zakápnutí Ocet lihový
olivový olej na zakápnuti Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.