Nutriční hodnoty (Hráškovo-brokolicová polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 407 kJ / 575 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,91 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 32,91 g |
Tuky | 2,66 g |
– nasycené | 0,56 g |
– nenasycené | 2,02 g |
–– mononenasycené | 0,96 g |
–– polynenasycené | 1,05 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 43,61 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 43 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 85,86 g |
– cukry | 30,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrsti 2 hrsti ovesných vloček | Vločky ovesné | |
2 hrnky 2 hrnky mraženého hrášku nebo čerstvého hrášku | Hrášek zelený mražený | 500 g |
4 růžičky 4 růžičky brokolice | Brokolice čerstvá | |
2 cm 2 cm čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
kousek kousek másla | Máslo kravské | |
1/4 lžičky 1/4 lžičky mletého kmínu | Kmín mletý | 1.25 g |
1/4 lžičky 1/4 lžičky mletého koriandru | Koriandr list sušený | 1.25 g |
1/4 lžičky 1/4 lžičky fenyklu | Fenykl hlíza | 1.25 g |
zeleninový vývar | Vývar zeleninový | |
ocet na zakápnutí | Ocet lihový | |
olivový olej na zakápnuti | Olej olivový |