Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkový koláč od Hely)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 613 kJ /
3 493 kcal
Bílkoviny77,33 g
– z toho živočišné bílkoviny44,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny32,65 g
Tuky121,19 g
– nasycené35,93 g
– nenasycené78,35 g
–– mononenasycené52,43 g
–– polynenasycené25,92 g
––– omega 32,11 g
Vláknina32,85 g
Cholesterol 314 mg
Sodík 574 mg
Sůl1,59 g
Sacharidy506,75 g
– cukry324,75 g
––– laktóza21,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
25 dkg 25 dkg mouky (1/2 hladké, 1/2 polohrubé) Mouka pšeničná hladká 250 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
150 g 150 g Hera Margarín 150 g
10 dkg 10 dkg práškového cukru Cukr bílý 100 g
6-7 6-7 jablek Jablko čerstvé 975 g
skořice Skořice ceylonská
1 vanička 1 vanička tvarohu(250gr.) Tvaroh polotučný 250 g
1/4 l 1/4 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1 1 Zlatý klas Puding v prášku
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
10 dkg 10 dkg práškového cukru Cukr bílý 100 g
1 1 vyšlehaná šlehačka Šlehačka 35%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.