Nutriční hodnoty (Jablkový koláč od Hely)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 613 kJ / 3 493 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 44,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 32,65 g |
Tuky | 121,19 g |
– nasycené | 35,93 g |
– nenasycené | 78,35 g |
–– mononenasycené | 52,43 g |
–– polynenasycené | 25,92 g |
––– omega 3 | 2,11 g |
Vláknina | 32,85 g |
Cholesterol | 314 mg |
Sodík | 574 mg |
Sůl | 1,59 g |
Sacharidy | 506,75 g |
– cukry | 324,75 g |
––– laktóza | 21,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
25 dkg 25 dkg mouky (1/2 hladké, 1/2 polohrubé) | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
150 g 150 g Hera | Margarín | 150 g |
10 dkg 10 dkg práškového cukru | Cukr bílý | 100 g |
6-7 6-7 jablek | Jablko čerstvé | 975 g |
skořice | Skořice ceylonská | |
1 vanička 1 vanička tvarohu(250gr.) | Tvaroh polotučný | 250 g |
1/4 l 1/4 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1 1 Zlatý klas | Puding v prášku | |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
10 dkg 10 dkg práškového cukru | Cukr bílý | 100 g |
1 1 vyšlehaná šlehačka | Šlehačka 35% |