Nutriční hodnoty (Bažant na víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 898 kJ / 693 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,51 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,76 g |
| Tuky | 43,29 g |
| – nasycené | 20,83 g |
| – nenasycené | 21,82 g |
| –– mononenasycené | 18,39 g |
| –– polynenasycené | 3,43 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 8,79 g |
| Cholesterol | 35 mg |
| Sodík | 816 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 24,05 g |
| – cukry | 5,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 bažant | Bažant | |
| 5 dkg 5 dkg slaniny | Špek | 50 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 5 dkg 5 dkg čerstvých hub | Hřib čerstvý | 50 g |
| 2 dl 2 dl červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce ovesných vloček | Vločky ovesné | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce koňaku | Brandy | 15 ml |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| tymián | Tymián sušený |