Nutriční hodnoty (Kakaová jahodová roláda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 15 297 kJ / 3 656 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 60,28 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 36,12 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 24,16 g |
| Tuky | 204,86 g |
| – nasycené | 118,66 g |
| – nenasycené | 74,79 g |
| –– mononenasycené | 66,35 g |
| –– polynenasycené | 8,44 g |
| ––– omega 3 | 0,71 g |
| Vláknina | 15,90 g |
| Cholesterol | 1,55 g |
| Sodík | 412 mg |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 384,90 g |
| – cukry | 225,60 g |
| ––– laktóza | 1,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 150 g |
| 4 4 větší vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 120 g 120 g cukru krupice | Cukr bílý | 120 g |
| 2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
| 1 1 mléčná poleva (nebo čokoládová poleva) | Čokoládová poleva | |
| 200 g 200 g čerstvých jahod (dle chuti) | Jahody čerstvé | 200 g |
| 400 g 400 g jahodového kompotu | Jahody zavařené | 400 g |
| 200 g 200 g másla pokojové teploty | Máslo kravské | 200 g |
| 1 1 vanilkový pudinkový prášek | Puding v prášku | 40 g |
| 4 lžíce 4 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |