Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kakaová jahodová roláda)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie15 297 kJ /
3 656 kcal
Bílkoviny60,28 g
– z toho živočišné bílkoviny36,12 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,16 g
Tuky204,86 g
– nasycené118,66 g
– nenasycené74,79 g
–– mononenasycené66,35 g
–– polynenasycené8,44 g
––– omega 30,71 g
Vláknina15,90 g
Cholesterol 1,55 g
Sodík 412 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy384,90 g
– cukry225,60 g
––– laktóza1,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 150 g
4 4 větší vejce Vejce slepičí 280 g
120 g 120 g cukru krupice Cukr bílý 120 g
2 lžíce 2 lžíce kakaa Kakao prášek 50 g
1 1 mléčná poleva (nebo čokoládová poleva) Čokoládová poleva
200 g 200 g čerstvých jahod (dle chuti) Jahody čerstvé 200 g
400 g 400 g jahodového kompotu Jahody zavařené 400 g
200 g 200 g másla pokojové teploty Máslo kravské 200 g
1 1 vanilkový pudinkový prášek Puding v prášku 40 g
4 lžíce 4 lžíce moučkového cukru Cukr bílý 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.