Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zmrzlina jahodová)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 7

Energie1 268 kJ /
303 kcal
Bílkoviny25,75 g
– z toho živočišné bílkoviny24,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,75 g
Tuky4,05 g
– nasycené2,27 g
– nenasycené1,64 g
–– mononenasycené0,98 g
–– polynenasycené0,66 g
––– omega 30,05 g
Vláknina5,00 g
Cholesterol 14 mg
Sodík 243 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy38,40 g
– cukry38,40 g
––– laktóza23,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g jahod Jahody čerstvé 250 g
3 3 polévkové lžíce cukru moučka (nebo med) Cukr bílý
300 ml 300 ml nízkotučného jogurtu Jogurt kravský bílý light 0,1% 300 ml
1 1 šlehačka v prášku (může být i čerstvá) Šlehačka v prášku
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.