Nutriční hodnoty (Zmrzlina jahodová)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 7
Energie | 1 268 kJ / 303 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 24,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,75 g |
Tuky | 4,05 g |
– nasycené | 2,27 g |
– nenasycené | 1,64 g |
–– mononenasycené | 0,98 g |
–– polynenasycené | 0,66 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 5,00 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 243 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 38,40 g |
– cukry | 38,40 g |
––– laktóza | 23,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g jahod | Jahody čerstvé | 250 g |
3 3 polévkové lžíce cukru moučka (nebo med) | Cukr bílý | |
300 ml 300 ml nízkotučného jogurtu | Jogurt kravský bílý light 0,1% | 300 ml |
1 1 šlehačka v prášku (může být i čerstvá) | Šlehačka v prášku | |
200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |