Nutriční hodnoty (Kuřecí kousky MAGYAR s hráškem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 3 976 kJ / 950 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 143,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 116,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 27,00 g |
| Tuky | 6,80 g |
| – nasycené | 1,76 g |
| – nenasycené | 4,29 g |
| –– mononenasycené | 2,53 g |
| –– polynenasycené | 1,76 g |
| ––– omega 3 | 0,95 g |
| Vláknina | 31,50 g |
| Cholesterol | 275 mg |
| Sodík | 302 mg |
| Sůl | 0,70 g |
| Sacharidy | 63,00 g |
| – cukry | 23,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 0,5 kg 0,5 kg kuřecích prsou | Kuře prso | 500 g |
| 450 g 450 g mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | 450 g |
| sladká paprika | Paprika červená sušená | |
| sůl | Sůl mořská | |
| papriková pasta | Pasta papriková | |
| máslo | Máslo kravské | |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| kapie | Paprika červená čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový | |
| instantní jíška | Jíška světlá instantní |