Nutriční hodnoty (Kefírová rychlovka s ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 24 934 kJ / 5 959 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 104,67 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 38,42 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 66,25 g |
| Tuky | 285,56 g |
| – nasycené | 26,46 g |
| – nenasycené | 238,63 g |
| –– mononenasycené | 167,15 g |
| –– polynenasycené | 71,48 g |
| ––– omega 3 | 20,87 g |
| Vláknina | 18,75 g |
| Cholesterol | 833 mg |
| Sodík | 578 mg |
| Sůl | 1,97 g |
| Sacharidy | 733,33 g |
| – cukry | 285,38 g |
| ––– laktóza | 13,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 1 hrnek 1 hrnek cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 1,5 hrnku 1,5 hrnku polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 375 g |
| 1 hrnek 1 hrnek hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 1 hrnek 1 hrnek oleje | Olej řepkový | 250 ml |
| 1,5 hrnku 1,5 hrnku kefíru | Kefír | 375 ml |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| ovoce (dle sezony) | Jahody čerstvé | |
| tuk na vymazání plechu | Margarín | |
| hrubá mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá | |
| cukr moučka na posypání | Cukr bílý |