Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Citronová bábovka s kandovanou citrusovou kůrou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie18 390 kJ /
4 396 kcal
Bílkoviny85,80 g
– z toho živočišné bílkoviny34,54 g
– z toho rostlinné bílkoviny51,26 g
Tuky157,15 g
– nasycené17,53 g
– nenasycené125,48 g
–– mononenasycené88,67 g
–– polynenasycené36,81 g
––– omega 310,40 g
Vláknina19,14 g
Cholesterol 792 mg
Sodík 535 mg
Sůl1,84 g
Sacharidy649,93 g
– cukry274,77 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek cukru Cukr bílý 250 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
1 hrnek 1 hrnek mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 1 citron Citrón čerstvý 90 g
kandovaná citrusová kůra Citronová kůra kandovaná
tuk (na vymazání) Margarín
strouhanka (na vysypání formy) Strouhanka pšeničná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.