Nutriční hodnoty (Podmáslové bagety s bylinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 756 kJ / 2 571 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 77,65 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 10,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 67,15 g |
| Tuky | 47,83 g |
| – nasycené | 7,28 g |
| – nenasycené | 39,05 g |
| –– mononenasycené | 23,32 g |
| –– polynenasycené | 15,73 g |
| ––– omega 3 | 3,19 g |
| Vláknina | 19,24 g |
| Cholesterol | 20 mg |
| Sodík | 6,63 g |
| Sůl | 16,00 g |
| Sacharidy | 447,82 g |
| – cukry | 46,96 g |
| ––– laktóza | 13,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 ml 250 ml podmáslí | Podmáslí | 250 g |
| 100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
| 2 lžičky 2 lžičky cukru | Cukr bílý | 10 g |
| 2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |
| 2-3 lžičky 2-3 lžičky koření Bylinkové máslo | Provensálské koření | |
| 200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
| 380 g 380 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 380 g |
| 21-25 g 21-25 g droždí | Droždí pekařské lisované | 23 g |