Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodové knedlíky z bramborovo-tvarohového těsta 2)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie11 942 kJ /
2 854 kcal
Bílkoviny81,73 g
– z toho živočišné bílkoviny46,69 g
– z toho rostlinné bílkoviny35,04 g
Tuky87,51 g
– nasycené46,25 g
– nenasycené32,03 g
–– mononenasycené26,78 g
–– polynenasycené5,25 g
––– omega 30,42 g
Vláknina18,90 g
Cholesterol 888 mg
Sodík 816 mg
Sůl2,54 g
Sacharidy425,52 g
– cukry174,27 g
––– laktóza13,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g tvarohu Tvaroh polotučný 250 g
250 g 250 g vařených studených brambor Brambor zimní 250 g
250 g 250 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 250 g
2 lžíce 2 lžíce krupice Krupice pšeničná hrubá 30 g
50 g 50 g měkkého másla Máslo kravské 50 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
4 lžíce 4 lžíce cukru krystal Cukr bílý 60 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
mouka na vál Mouka pšeničná hladká
jahody na plnění Jahody čerstvé
namleté sušenky na obalení Sušenka
trochu trochu másla na promaštění Máslo kravské
250 g 250 g jahod Jahody čerstvé 250 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
100 g 100 g medu Med nepasterovaný 100 g
100 ml 100 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 100 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.