Nutriční hodnoty (Bavorské vdolečky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 8 927 kJ / 2 134 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,32 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,32 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 53,00 g |
Tuky | 31,68 g |
– nasycené | 15,81 g |
– nenasycené | 12,29 g |
–– mononenasycené | 9,06 g |
–– polynenasycené | 3,23 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 16,60 g |
Cholesterol | 279 mg |
Sodík | 3,33 g |
Sůl | 8,28 g |
Sacharidy | 388,56 g |
– cukry | 32,81 g |
––– laktóza | 12,41 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
250 ml 250 ml mléka (podle potřeby) | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
20 g 20 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 20 g |
20 g 20 g másla | Máslo kravské | 20 g |
2 lžičky 2 lžičky cukru | Cukr bílý | 10 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
tvaroh | Tvaroh polotučný | |
povidla | Povidla | |
olej na smažení | Olej řepkový |