Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bavorské vdolečky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie8 927 kJ /
2 134 kcal
Bílkoviny65,32 g
– z toho živočišné bílkoviny12,32 g
– z toho rostlinné bílkoviny53,00 g
Tuky31,68 g
– nasycené15,81 g
– nenasycené12,29 g
–– mononenasycené9,06 g
–– polynenasycené3,23 g
––– omega 30,11 g
Vláknina16,60 g
Cholesterol 279 mg
Sodík 3,33 g
Sůl8,28 g
Sacharidy388,56 g
– cukry32,81 g
––– laktóza12,41 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
250 ml 250 ml mléka (podle potřeby) Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
20 g 20 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 20 g
20 g 20 g másla Máslo kravské 20 g
2 lžičky 2 lžičky cukru Cukr bílý 10 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
tvaroh Tvaroh polotučný
povidla Povidla
olej na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.