Nutriční hodnoty (Jablkovo "krabový" coleslaw)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 663 kJ / 1 592 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 40,27 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,27 g |
| Tuky | 137,90 g |
| – nasycené | 17,19 g |
| – nenasycené | 108,97 g |
| –– mononenasycené | 31,04 g |
| –– polynenasycené | 77,93 g |
| ––– omega 3 | 4,07 g |
| Vláknina | 5,19 g |
| Cholesterol | 577 mg |
| Sodík | 3,17 g |
| Sůl | 7,90 g |
| Sacharidy | 44,96 g |
| – cukry | 37,33 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2/3 hrnku 2/3 hrnku majonézy | Majonéza | 166.6666716337204 g |
| šťáva z 1 citrónu | Šťáva z citrónu | |
| 1 lžíce 1 lžíce vinného octa | Ocet vinný bílý | 20 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g |
| 1/4 lžičky 1/4 lžičky černého pepře | Pepř černý | 1.25 g |
| 200 g 200 g krabího masa (surimi) | Krab maso čerstvé | 200 g |
| 1 1 nastrouhané zelené jablko | Jablko čerstvé | |
| 2 hrnky 2 hrnky hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | |
| 1 1 červená paprika nakrájená na malé kousky | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1/3 hrnku 1/3 hrnku strouhané mrkve | Mrkev čerstvá | 83.3333358168602 g |