Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mletý hovězí "biftek" s pepřovou omáčkou

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 41 min

41 min (35 min příprava + 6 min tepelná úprava, Doba přípravy bez odležení masa.)

30. 4. 2016 13:51

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie3 525 kJ / 843 kcal
Bílkoviny95,01 g
Tuky36,43 g
Vláknina2,12 g
Cholesterol 633 mg
Sodík 426 mg
Sůl1,16 g
Sacharidy32,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Pepa

21. 7. 2016 02:20

ilonka6: Hlavne se ale pise biftek a ne byftek chjooo

JanaDorazinova

12. 5. 2016 12:45

:-O:-O:yes::yes:

mika59

3. 5. 2016 07:13

ilonka6: byftek:-?:-)

ilonka6

2. 5. 2016 23:17

I ja si myslim ze byftek je hovezi, sul a pepr ;-)

spagetka

1. 5. 2016 19:37

mika59: už si stůj za svým názvem, je tvůj a ty to tak cítíš :yes::yes::yes::yes::yes::yes:

mika59

1. 5. 2016 19:31

Tak jsem to opravila, doufám, že to už vadit nebude:-)

Anna Kocikova

1. 5. 2016 19:20

:-K:yes:

mika59

1. 5. 2016 19:02

Já jsem to ale nenazvala Pravý hovězí mletý biftek. Tady je několik receptů jménem biftek, ať sýrový, rybí, králičí a slovo biftek nikomu nevadí.:-)

Petra

1. 5. 2016 18:46

hosta: Vám tam taky vadí to vajíčko a cibule? Důležité je tam to maso. A stejně jako zdomácněla svíčková na smetaně i s falešnou svíčkovou nebo jiným hovězím masem, tak do sekaných biftečků se obvykle nedává dražší maso jako je nízký roštěnec. Ale původní recept z toho vychází.

Petra

1. 5. 2016 18:35

Ale ano

hosta

1. 5. 2016 18:34

Petra: to snad ne:-O

Petra

1. 5. 2016 18:20

casino: Důležité tam je to hovězí maso, které by mělo být z masa, ze kterého se připravuje biftek. Třeba z nízkého roštěnce. V tom je ten rozdíl mezi sekaným biftekem a karbanátkem - karbanátek se připravuje z jakéhokoliv mletého masa. Vejce a cibule nevadí!

casino

1. 5. 2016 18:06

bofinka:
Ba ne, podle mě se nemýlíte :yes:

Petra

1. 5. 2016 17:54

Škoda, že jste změnila název, myslím že ty biftečky byly trefnější. Škoda, že se tady kolikrát opravdu zbytečně řeší názvy :( V ingrediencích máte hovězí maso, takže to určitě můžete směle nazvat biftečky. Oproti tomu jsou tu jiné recepty s názvem "sekané biftečky" a podobně, ale v ingrediencích je třeba půl na půl hovězí a vepřové.
Fakt mi nad tímhle zůstává rozum stát :-p

rihana

1. 5. 2016 17:18

Na fotce to vypadá moc pěkně.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: mleté hovězí recepty mletý biftek mleté biftečky hovezi mlete recepty mleté hovězí mleté bifteky hovezi s peprovou omackou mlety hovezi bivtek hovězí biftek hovězí biftek z mletého masa mleté hovězí biftečky pepřová omáčka recept hovězí bifteky z mletého masa biftek z mleteho hovězího masa hovězí biftečky hovězí mleté rozdíl mezi steakem a biftekem biftek z mletého masa mletý hovězí hovězí mleté recept

Suroviny: maso hovězí mleté, vejce, cibule, solamyl, mouka hladká, hořčice pikantní, omáčka sojová, sůl, pepř, chilli, olej, pepř čtyř barev, pepř zelený, smetana

TopRecepty.cz

Mletý hovězí "biftek" s pepřovou omáčkou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yy4R