Nutriční hodnoty (Červené zelí s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 8 054 kJ / 1 925 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 47,14 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 47,14 g |
| Tuky | 16,89 g |
| – nasycené | 4,67 g |
| – nenasycené | 10,98 g |
| –– mononenasycené | 5,24 g |
| –– polynenasycené | 5,74 g |
| ––– omega 3 | 0,26 g |
| Vláknina | 89,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,02 g |
| Sůl | 0,05 g |
| Sacharidy | 307,90 g |
| – cukry | 285,13 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hlávka 1 hlávka červeného zelí | Zelí červené čerstvé | 3000 g |
| 3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 1 lžíce 1 lžíce tuku | Margarín | 15 g |
| 400 g 400 g jablek | Jablko čerstvé | 400 g |
| 300 ml 300 ml červeného vína | Víno červené suché | 300 ml |
| cukr | Cukr bílý | |
| ocet | Ocet lihový | |
| sůl (podle potřeby) | Sůl mořská | |
| pepř celý | Pepř černý | |
| 2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený |