Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tataráček

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min

30 min (30 min příprava)

5. 6. 2009 20:08

Suroviny

Porce:

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Je to mňamka, kterou každý určitě zná.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

casino

5. 12. 2017 12:21

Líbí se mi, že do nás autorka netlačí pravou svíčkovou, jak se v receptech na tatara zpravidla píše:-)
Na druhou stranu, takový tataráček z blíže nespecifikovaného masenka, např. z kližky, tak to musí být "maso" ;-)
No, zvláště škrábání takové flákoty, že:-D

savlinka: " masíčko řádně propasírujeme"
Jak se to dělá? :-O

Chlipny Jozef

5. 12. 2017 09:12

ilona: No ja si vetsinou daval pivo a rum a nekdy k tomu utopence ;-)

ilona

23. 9. 2017 04:00

tatarak ,to byl hit hlavne 70.let minuleho stoleti, jak se slo nekam do lepsi restaurace v Praze ,bylo skoro jiste,ze si ho objedname ,krasne oblozeny ruznymi prilohami a s vonavymi topinkami...Proste mnamka..

madlina

21. 1. 2016 16:57

astrild:
Ale o paštikách i o Májce zrovna včera byly psány nepěkné věci, potažmo o zdraví.;-)

savlinka

11. 1. 2013 16:43

Tak u nás opět dnes bude tataráček;-)

astrild

4. 12. 2011 19:04

Také miluji tataráček ,ale místo hovězího masa používám paštiku MAJKU a ostatní ingredience jako na pravého tatara .Chuť výborná a nemusím se obávat o své zdraví,

Eliza

21. 9. 2011 20:32

Šavlinko, tatarák dělám podobně, ze svíčkové a ještě přidávám kapary a trošku pikantní hořčice. Poslala jsem fotku, jak vypadá u nás...:-), například dnes večer. Miluje to i dcera a vůbec jí nevadí, že jde o syrové maso. Někdy si objedná tatarák i v restauraci (ověřené kvality) a číšníci docela koukají, dítě :-O;-):-))

pavluška

13. 4. 2011 21:02

pmahovska@seznam.czvýborný , není co dodat i za tu tasemnici to stojí :):-p::-D

JanaDorazinova

26. 3. 2011 21:10

petrzelka: určitě hovězí zadní, přinejmenším. Pokud možno co nejhezčí, nebo hovězí svíčku;-)

magdalenka

26. 3. 2011 21:05

Ja dávam aj horčicu aj kečup aj mletú papriku a dosť feferónkového krému...

petrzelka

26. 3. 2011 20:55

Jani,prosím,jaky mám na to koupit hovězí maso,z čeho to děláš?

franta balanta

4. 4. 2010 19:25

pecka jak pes:yes:

Michaela Medkova

16. 11. 2009 16:30

Tatráček též miluji.My ještě přidáváme obyčejnou hořčici.Dávám bodíček:-))

mirca75

5. 6. 2009 22:33

šavlinko:-)super:yes:Tohle a krvavý biftek je moje nej.A ani k jednomu nemusím nic přikusovat;-).Po topinkách mě totiž děéésně bere žlučník:-D:-D Máš boďku jak bejk,co je z něj ten krásně usměvavý tataráček;-):-))

spagetka

5. 6. 2009 20:16

Jéje a ke country muzice .... :-*:-8:-p;-):-D:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: tatarák recept hovězi tatarák recept recept na pravý tatarák pravý hovězí tatarák pravý tatarák recept pravý tatarak recept tatarak domáci tatarak jak se dela tatarak studená kuchyně recepty jak udělat tatarák z čeho udělat tatarák recept na hovězí tatarák tatarak ingredience do tataráku recepty tatarák z hovězího domaci tatarak recept recepty tatarák recepty na pravý tatarák z ceho se dela tatarak

Suroviny: maso hovězí, sůl, pepř, omáčka worcesterová, chilli, česnek, cibule, žloutek

TopRecepty.cz

Tataráček

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Q1RM