Tataráček

savlinka Kuchařka:

Doba přípravy: půl hodinky PT0H30M Studená kuchyně 14 názorů

516

Suroviny

Hovězí maso
sůl
pepř
worchestr
chilli
česnek
cibule
žloutek
Recept si zatím oblíbilo 16 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Hovězí masíčko řádně propasírujeme, přidáme sůl, pepř, worchester, česnek, žloutek, chilli - vše naškrábeme a smícháme .

    Podáváme s topinkami.

Poznámka

Je to mňamka, kterou každý určitě zná.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 44 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Tataráček

  • ilona ilona(neregistrovaná)

    tatarak ,to byl hit hlavne 70.let minuleho stoleti, jak se slo nekam do lepsi restaurace v Praze ,bylo skoro jiste,ze si ho objedname ,krasne oblozeny ruznymi prilohami a s vonavymi topinkami...Proste mnamka..

    Odpovědět

  • madlina madlina

    astrild:
    Ale o paštikách i o Májce zrovna včera byly psány nepěkné věci, potažmo o zdraví.;-)

    Odpovědět

  • savlinka savlinka(autorka receptu)

    Tak u nás opět dnes bude tataráček;-)

    Odpovědět

  • astrild astrild(neregistrovaný)

    Také miluji tataráček ,ale místo hovězího masa používám paštiku MAJKU a ostatní ingredience jako na pravého tatara .Chuť výborná a nemusím se obávat o své zdraví,

    Odpovědět

  • Eliza Eliza

    Šavlinko, tatarák dělám podobně, ze svíčkové a ještě přidávám kapary a trošku pikantní hořčice. Poslala jsem fotku, jak vypadá u nás...:-), například dnes večer. Miluje to i dcera a vůbec jí nevadí, že jde o syrové maso. Někdy si objedná tatarák i v restauraci (ověřené kvality) a číšníci docela koukají, dítě :-O;-):-))

    Odpovědět

  • pavluška pavluška(neregistrovaná)

    pmahovska@seznam.czvýborný , není co dodat i za tu tasemnici to stojí :):-p::-D

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    petrzelka: určitě hovězí zadní, přinejmenším. Pokud možno co nejhezčí, nebo hovězí svíčku;-)

    Odpovědět

  • magdalenka magdalenka

    Ja dávam aj horčicu aj kečup aj mletú papriku a dosť feferónkového krému...

    Odpovědět

  • petrzelka petrzelka

    Jani,prosím,jaky mám na to koupit hovězí maso,z čeho to děláš?

    Odpovědět

  • franta balanta franta balanta(neregistrovaná)

    pecka jak pes:yes:

    Odpovědět

  • Michaela Medkova Michaela Medkova

    Tatráček též miluji.My ještě přidáváme obyčejnou hořčici.Dávám bodíček:-))

    Odpovědět

  • mirca75 mirca75

    šavlinko:-)super:yes:Tohle a krvavý biftek je moje nej.A ani k jednomu nemusím nic přikusovat;-).Po topinkách mě totiž děéésně bere žlučník:-D:-D Máš boďku jak bejk,co je z něj ten krásně usměvavý tataráček;-):-))

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    Jéje a ke country muzice .... :-*:-8:-p;-):-D:yes:

    Odpovědět

  • Denisa Denisa

    ňam miluji tataračky máš plusík

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo