Nutriční hodnoty (Bramborový salát bez brambor)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 070 kJ / 495 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,33 g |
Tuky | 4,78 g |
– nasycené | 1,12 g |
– nenasycené | 2,83 g |
–– mononenasycené | 1,15 g |
–– polynenasycené | 1,67 g |
––– omega 3 | 0,32 g |
Vláknina | 28,03 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 153 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 94,80 g |
– cukry | 84,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5-6 5-6 velkých moučných jablek | Jablko čerstvé | 825 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 3 sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
1-2 1-2 syrové mrkve | Mrkev čerstvá | 75 g |
1 lžička 1 lžička hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
3-5 lžic 3-5 lžic vařených bílých fazolí (nebo sójových bobů či čočky) | Fazole bílé | |
1 1 bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% |