Nutriční hodnoty (Zelné závitky v kysaném zelí - v pomalém hrnci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 371 kJ / 3 196 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 265,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 213,93 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 51,83 g |
Tuky | 95,04 g |
– nasycené | 29,02 g |
– nenasycené | 53,89 g |
–– mononenasycené | 35,04 g |
–– polynenasycené | 18,85 g |
––– omega 3 | 2,04 g |
Vláknina | 65,73 g |
Cholesterol | 1,03 g |
Sodík | 19,94 g |
Sůl | 49,02 g |
Sacharidy | 289,58 g |
– cukry | 93,45 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kg 2 kg kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 2000 g |
750 g 750 g vepřová plec | Vepřová plec | 750 g |
400 g 400 g maďarská klobása | Klobása | 400 g |
200 g 200 g rýže | Rýže bílá | 200 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 PL 2 PL olej | Olej řepkový | 22 ml |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
mletá paprika | Paprika červená sušená | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
rasca | Kmín | |
maggi | Polévkové koření tekuté | |
paprikový protlak | Protlak paprikový | |
2-3 PL 2-3 PL polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 27.5 g |
1 1 hlávka zelí | Zelí bílé čerstvé |