Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zelné závitky v kysaném zelí - v pomalém hrnci)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 371 kJ /
3 196 kcal
Bílkoviny265,76 g
– z toho živočišné bílkoviny213,93 g
– z toho rostlinné bílkoviny51,83 g
Tuky95,04 g
– nasycené29,02 g
– nenasycené53,89 g
–– mononenasycené35,04 g
–– polynenasycené18,85 g
––– omega 32,04 g
Vláknina65,73 g
Cholesterol 1,03 g
Sodík 19,94 g
Sůl49,02 g
Sacharidy289,58 g
– cukry93,45 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 kg 2 kg kysaného zelí Zelí bílé kvašené 2000 g
750 g 750 g vepřová plec Vepřová plec 750 g
400 g 400 g maďarská klobása Klobása 400 g
200 g 200 g rýže Rýže bílá 200 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 PL 2 PL olej Olej řepkový 22 ml
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
mletá paprika Paprika červená sušená
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
bobkový list Bobkový list sušený
rasca Kmín
maggi Polévkové koření tekuté
paprikový protlak Protlak paprikový
2-3 PL 2-3 PL polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 27.5 g
1 1 hlávka zelí Zelí bílé čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.